torstai 1. toukokuuta 2014

Kuulumisia ja vanhoja kuvia.

Huh, vaikea ajatella että nämä kuvat ovat jo KAKSI viikkoa vanhoja. En ole kerennyt päivittämään blogiani pitkään aikaan. On ollut paljon kiireitä nyt lähiaikoina. Viikonloput menevät niin nopeasti, varsinkin nyt kun on niin lämmin. Näiden kuvien otto hetkellä oli 27 astetta lämmintä auringossa!


Meille kuuluu koirien kanssa aika hyvää. Pennut mennä vipeltävät iloisesti tarhassa. Vaatteet ovat täynnä reikiä, nilkat ovat satojen hampaanpistojen rei'ittämät, yhtenä päivänä minulla oli koirankakkaa taskussa... Mitä vielä! Tänään otin Kirin syliin ja päämme kopsahtivat yhteen. :D

Kirikään ei säästy pennuilta. Sen hännässä ja karvoissa roikkuu alituiseen pentu jos toinenkin. Kiri kuitenkin on pennuille kiltti, en ole edes nähnyt sen kertaakaan komentavan niitä. Kopin katolle pennut eivät onneksi pääse, se onkin Kirin ja Cinnan turvapaikka.


Jotta pennut pääsevät kiipeämään koppeihin, niihin on asennettu luiskat pentuja varten. Välillä ne tulevat kopista ulos kuin liukumäestä. Voisin viettää koiratarhassa tuntikausia. Tänä viikonloppuna pennut ovat luovutusikäisiä. Niistä oli jo ilmoitus lehdessä ja soittoja on tullut aika paljon!



Tämä kaveri on pennuista rauhallisin. Pentujen luonteet erottuvat jo hyvin. On hauskaa juosta niitä "pakoon". Kaikki pennut seuraavat ja kun käännyn ne alkavat haukkumaan vimmatusti! 

Lopussa on vielä pari kuvaa äiti koirasta. Cinna ottaa rennosti näillä keleillä! Uimaan on tottakai päästävä joka päivä. Sorsia on mukava haukkua siinä samalla, ja  naapurin pekkaa tietenkin.


Pentujen imetys on vienyt Cinnalta aika paljon painoa, kyllä se jo pikku hiljaa alkaa lihomaan. Yleensä koirille annetaan nappuloita, raakaa jauhelihaa, kaloja, jotakin koiranmakkaraa (?), ja Cinnalle lisäksi kalkkia.

Mukavaa vappua kaikille! 

2 kommenttia: