lauantai 19. huhtikuuta 2014

Auringonlasku


Vähän erilaisesta kuvakulmasta otettu kuva. Mielestäni tunnelma kuvassa on aika onnistunut. Auringonlasku oli upea. Mitä pidätte?



Kiri on iloinen, kun Cinna on taas sen seurana tarhassa. Cinna ja pennut ovat nyt kaikki isossa tarhassa. Kirikin näyttää tulevan hyvin pikkuisten kanssa toimeen, Aku ja Maisa myös.

Pentujen luonteenpiirteet alkavat näkyä. Pidin niitä tänään aina paria kerralla ulkona tarhasta juoksemassa. Yksi oli aivan kuten Cinna pienenä. Heti tarraamassa lahkeeseen ja juoksemassa karkuun kaikkein hankalimpaan paikkaan. 

Nämä kaksi kuvaa Akusta ovat eiliseltä. Kävimme pitkällä metsälenkillä siskoni, koiriemme Issen ja Helmin, sekä Akun kanssa. Oli mukava sää ja joka puolella kasvoi paljon sinivuokkoja. Kevät on tänä vuonna kovin aikaisessa! 

Metsässä Isse ja Helmi olivat vuorotellen irti, mutta silti kaikki sujui hyvin. Aku tuli loistavasti muiden kanssa toimeen. Meidän koirat taas olivat aivan hölmistyneitä erikoisesta lenkkikaverista.

Harmittavaa että ihana metsäpolkumme on raivattu monesta kohtaa aivan piloille. Noh, ei sille mitään voi. Täytyy vain perustaa uusia polkuja vanhojen lomitse.


Hei kaikki katsokaa kuinka terävät hampit mulla on!

Ulkoasumme on taas uudistunut. Kaksi edellistä banneria minulla on ollut muiden tekemiä. Tällä kertaa yritin tehdä bannerin itse.

Huomaa kyllä, että minulla on vielä paljon opittavaa ja kehitettävää bannerien teossa. Siksi päätinkin avata banneripajan. Eli harjoituksen vuoksi teen tilauksesta ilmaiseksi bannereita. Tutustu banneripajaan viereisen sivupalkin linkistä.



Pikku hauvat toivottavat kaikille mukavaa pääsiäistä! 

(Me ei saatu suklaata, mutta Issen vanhoja leluja kyllä!)

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! :) Ja nuo pennut, awww :3 isän kaverilla on pystykorvan pentuja ja olin jo unohtaa miten ihania pullukoita ne ovat :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Kiva kun linkkasit blogisi, etsinkin uutta luettavaa. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos itsellesi! :) tervetuloa lukijaksi!

    VastaaPoista