lauantai 24. toukokuuta 2014

Hoitoviikonloppu - Perjantai

Koirien omistaja lähti viikonlopuksi lomalle ja koirat ovat nyt siis minun vastuullani. Mielestäni tämä on hauskaa! Saa vähän tuntumaa siihen miltä tuntuisi jos olisi itsellä näin monta koiraa. Koirat ruokitaan aamulla ja illalla raskaammin. Ruokintojen välissä vien myös nappuloita/muuta pientä naposteltavaa pennuille, jotka tietenkin tarvitsevat ruokaa lyhemmillä aikaväleillä, kuin aikuiset koirat.

Tälle viikonlopulle ruokaa on jääkaapissa 4kpl koiran jauhellihaa, 8kpl koiranmakkaraa, kaksi isoa sangollista "puuroa" eli sekoitettuna riisiä, lihaa, kananmunaa, porkkanaa. Ja nappuloita myös. Aika herkullisia eväitä siis!




Koiria koitan viedä lenkille 2-3 kertaa päivässä. Näin kuumina päivinä koirien on ehdottomasti päästävä uimaan. Tosin tänään illalla vein Akun ja Maisan uimaan, mutta Kiri ja Cinna joutuivat tyytymään tavalliseen lenkkiin. Illalla oli nimittäin jo melko viileä. Kirillä on tosin niin paksu turkki että kastelin sen pihassa varmuuden vuoksi. Raukka varmasti pettyi kun ei päässyt uimaan. Aamulla sitten!



Lenkkeilyn jälkeen annoin koirille vielä pientä iltapalaa. Raskaamman iltaruuan tosin antoi omistaja jo aikaisemmin. Koirat väsähtivätkin jo pian syömisen jälkeen. Niin pienet kuin isotkin karvakasat simahtivat, kuka mihinkin paikkaan. 





Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Nättejä kuvia ja muutenkin kiinnostavan oloinen blogi, jäin seurailemaan! :)

    http://empsukanblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! Hauska blogi sinullakin. :)

      Poista