torstai 10. huhtikuuta 2014

Let me be your puppy? Kuulumisia.



Pennut ovat nyt viisi viikkoa vanhoja. Aika kuluu nopeasti. Parilla pennulla on jo korvat pystyssä. Epäilemme että osalla korvat nousee vasta pitkälle luovutusiän jälkeen. Cinnalla ja pohjanpystykorvilla yleensäkin korvat nousevat myöhemmin kuin suomenpystykorvilla. Ruoka näille maistuu varsin hyvin. Kiinteänä ruokana pennut saavat usein raakaa jauhelihaa, omistajan paistamia kaloja, raejuustoa ja muuta tälläistä. Kovin nopeasti ne kehittyvät!



Pentujen ulkotarha on jo valmiina, mutta en tiedä onko omistaja vielä kokeillut sitä. Säät lämpenevät kuitenkin jo päivä päivältä, joten eiköhän pennut pääse pian sitä testaamaan.


Veikan korva maistuu kyllä hyvältä...!

Naapurustossamme on tällä hetkellä paljon surua. Naapurimme 14 -vuotias mäyräkoira kuoli. Pystyn vain kuvittelemaan perheen surun. Kyllä minullakin tuli kyynel silmäkulmaan, kun koiran kanssa yhdessä kasvanut serkkuni kirjoitti pitkän kirjoituksen koiransa elämästä facebookiin. Miksi ystävämme elävät vain niin vähän aikaa?

Toinen kauhea tapaus sattui tallillamme. Viime viikolla tallin vanha hevonen kuoli. Parin päivän päästä tallin koira katosi. Edes etsijäkoirat eivät tätä löytäneet. Epäillään että joku olisi varastanut tai ajanut koiran yli ja vienyt mennessään. On kauheaa, kun kukaan ei tiedä mitä koiralle kävi... en pysty edes kuvittelemaan kuinka suuri suru heillä siellä on.

Meidänkin mäyräkoiramme Isse on jo seitsemänvuotias. Alkuviikosta Issellä oli eläinlääkäri. Haluaisitteko että tekisin eläinlääkärireissusta postauksen?

Vielä hieman koirattomia kuulumisia. Viime viikonloppuna olimme tampereen hevosmessuilla! Olimme siellä sunnuntaina. Katsoimme osan näytöksistä. Valjakkokisassa kilpaili myös eläinlääkärimme. Suomenratsut ry:n jalostusorinäytös oli mielestäni hauskin.

Messuilla oli myös paljon hyviä tarjouksia. Itse ostin uudet ratsastushousut ja vakio tuntiponilleni uuden satulahuovan, joka kylläkin oli vähän liian pieni.

Oli mukavaa viettää aikaa talliporukan kanssa. Harvoin tapaamme missään tallin ulkopuolella.

Kouluviikko meni muuten hyvin, mutta eilen tulin kipeäksi ja lähdin kesken koulupäivän kotiin. Täytyy yrittää lepäillä, ja jos vaikka jaksaisin illalla käydä pentuja katsomassa.


Pennut kasvavat kovaa vauhtia, ja kohta täytyy jo alkaa etsiä uusia koteja niille. Omistaja aikoo laittaa tässä joku päivä lehteen niistä ilmoituksen.

Jos sinulla olisi tarjota pennulle hyvä metsästävä koti, ota vain rohkeasti yhteyttä vaikka sähköpostiini: akuzio88@gmail.com niin ilmoitan sinulle omistajan puhelinnumeron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti