perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pentukuvia - Puppy pictures!

Tällä viikolla minulla olikin torstai ja perjantai vapaata koulusta. Eilen kävin illalla ensin Akun  kanssa lenkillä. Kun saavuimme tarhalle lähdin vielä Kirin, Maisan, ja koirien omistajan kanssa lenkille uudestaan. Yhteensä matkaksi tuli varmaankin noin 4-5 kilometriä. Tänään paras ystäväni tuli taas meille ja kävimme katsomassa pentuja ja lenkillä Kirin, Akun, Maisan, ja omistajan kanssa.

Säädin Cinnan vedonestovaljaat sopiviksi Akulle. Cinna ei tarvitse niitä paljoa enää, joten kokeilin niitä Akulle. Tulos oli yllättävän hyvä. Aku ymmärsi heti ensimmäisestä askeleesta homman idean. On niin ihanaa kävellä nyt Akun kanssa, kun se ei vedä lainkaan. Täällä on näkynyt jos jonkinlaista lintua. Kaksi valkopostihanhea, kolme joutsenta, ja jopa merikotka! Merikotka havainto ei voinut olla väärä, sillä eräs lintutieteilijä oli myös todistamassa tapahtumaa.

Pennut ne kehittyvät hurjaa vauhtia. Kaksivärikuonoisen pennun kuono alkaa mennä kokoajan mustemmaksi. Pian se on kokonaan musta. Pennut menevät jo kovaa vauhtia pitkin lattioita. Omistaja alkaa rakentaa ulos pientä tarhaa, mihin pennut voi lämpimällä säällä laittaa hetkeksi temmeltämään. Pentuja on myös jo muutama ihminen käynyt katsomassa.

Nyt täytyy palata koulutehtävien pariin, joten tämä postaus jääköön kuvapainoitteiseksi! 









Viimeinen kuva oli pakko laittaa tuon hauskan ilmeen vuoksi!

4 kommenttia:

  1. Sydänhän tässä ihan sulaa... :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä niin suloisia. :3 ♥

      Poista
    2. Aaw, lutusia pirpanoita! :3
      Jooh, hah, tänne tosiaan demin kautta löysin, olit sinne tän blogin linkannut, onneks linkkasit!
      Jään seurailemaan :--)
      Täällä myös omani, jos kävisit kurkkaamassa :: http://tiiacecilia.blogspot.fi/

      Poista
    3. Kiva että kiinnostuit meidän blogista! Sakemanni blogit kiinnostavat aina joten taidankin tutustua blogiisi. Mukavaa että linkkasit. :)

      Poista