sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Kirin kuvailua

Eilen olimme Kirin kanssa kävelyllä kauniin aurinkoisen päivän innoittamana. Kävimme läheisellä metsähakkuulla kuvailemassa. Kiri oli innoissaan ja haisteli joka paikan tarkasti. 

Lisäksi kävimme pihassamme. Meillä oli sisarusten perheet kylässä. Kiri pieni ei ole vielä kauheasti maailmaa nähnyt, ja se oli aivan ihmeissään pienistä lapsista. Pienellä totuttelulla ja nameilla Kiri kuitenkin ymmärsi etteivät lapset sille mitään pahaa tee. Heti kun kesälomani alkaa aloitamme Kirin kanssa treenaamaan ihan perus asioita ja luottamuksen kasvattamista.

Tänään olin aamusta Akun ja Maisan kanssa lenkillä. Kävin hakemassa hanskat kotoa ja Maisan remmi luiskahtikin kädestä! Se tuskin edes itse tajusi sitä vaan lähti ravaamaan sitä reittiä, jota kuljemme yleensä. Juoksin perässä ja yritin napata remmistä kiinni ojan piantareella. Noh, niin siinä kävi että minähän putosin sinne jäiseen ojaan. Kuitenkin sain Maisan kiinni siitä parin metrin päästä.

Olinkin ihmeen aikaisin liikkeellä, koska äiti tuli herättämään aamulla. Joltain oli vissiin karannut pystykorva. Lähellä oleva koiramies otti sen tarhaansa. Kävi kuitenkin ilmi ettei se ollut kukaan hoitokoirista, eikä naapurin Makkukaan. Koiramies joutui kuitenkin päästämään koiran irti, koska se oli ollut niin agressiivinen. Koira varmaankin juoksi jo kotiinsa. Eipä sitä ole täällä näkynyt.

Mukavaa alkavaa viikkoa lukijoillemme!




2 kommenttia: