lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kysymyspostaus!

Yritetään saada kysymyspostaus aikaiseksi. Eli kommentoikaa meille muutamat kysymykset, jos kysymyksiä tulee tarpeeksi saatamme vastata niihin videon muodossa. Osa onkin jo meille kysymyksiä lähetellyt. 

Kaikkiin asiallisiin kysymyksiin tullaan vastaamaan! Myös koirille saa esittää kysymyksiä. Kiri lupautui jo ainakin vastaamaan. Alemmissa kuvissa neuvotellaan asiasta rapsutusten kera.

Kysymyksien ei välttämättä tarvitse kaikkien liittyä koira aiheeseen. Myös anonyyminä voi kommentoida.

Kiitämme koirien kanssa kysymyksistä jo etukäteen! :)


3 kommenttia:

  1. Mä niin ihastuin noihin Cinnan pentuihin. Kiri oli vissiin niiden isä, vai? Jos nyt olisin vain valmis ottaan yhen koiran, mulle kyllä lähtis yks noista pennuista harrastus- ja metsästyskoiraksi, jos vaan tahtoisit antaa, mutta eiköhän kaksi koiraa ole jo tarpeeksi. :) Tuli noista pennuista mieleen, että meidän Jamista olis tullu isä viime kesänä, mutta kävi sitten niin, että pennut, sekä pentujen emo matkasivatkin paremmille metsäreiteille ja minulla on nyt seitsemän pientä suojelusenkeliä.. :( Mutta ollaan suunniteltu taas, että yritettäisiin uudestaan. Mutta niin, jos haluaisit ottaa yhden kysymyksen vastaan, niin ilomielin voisin kysyä suomenpystykorviin liittyen.

    Kun sulla on hoitokoirina noita suomenpystykorvia, oletko oppinut niiltä jotain? Oletko ansainnut niiden luottamuksen, ja onko rotu valloittanut sydämmesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu teiltä joku saisi varmasti ihanan kodin! Kiri on pentujen isä. Surullista että koko pentueelle kävi noin. :( Kiitos vielä kysymyksistä!

      Ja tosiaan jos joku täällä on mukavaa koirakaveria vailla, niin pennuista voi laittaa viestiä spostiini: akuzio88@gmail,com Voin sitten kertoa lisätietoa ja antaa omistajan puhelin numeron. :)

      Poista
  2. Kysymyksiä:

    Kolme lempi koirarotua?
    Mitkä ovat parhaat puolet koirissanne ja hoitokoirissasi?
    Onko teillä ollut aina koiria?
    Minkälaista koiratulevaisuutta tavoittelet, vai tavoitteletko?

    VastaaPoista