sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Kuvia viime viikonlopulta

Kirillä on alkamassa karvanlähtö ja siksi turkki on muutamassa kuvassa hieman huonon näköinen. Useat luulivat että kevät on jo tulossa, mutta viime yönä olikin satanut paksu kerros lunta. Harmittaa. Toivon että kesä olisi täällä jo. Arki on melko raskasta väillä, ja tahtoisin jo lomalle.

Kevään merkkejä on lumen tulosta huolimatta jo muutamia. Joutsenia saapuu sankoin joukoin ja pajunkissat tulevat esiin. Viime viikolla oli ihana aurinkoinen, ja melko lämminkin sää jo!


Kirppua hieman jännitti kun käytiinkin vähän vieraammassa pihassa! Tässä kuvassa valjaiden väri näkyy hyvin.

En malta odottaa aurinkolasien käyttöä, kuumia kesäpäiviä ja koirien kanssa uimista. Lyhyitä shortseja ja grillaamista. Metsälenkkejä koirien kanssa. Mansikoita sekä ajanviettoa ystävien seurassa.

Tämä ja loput kuvat ovat Akusta.


Ihaninta kesässä tulee olemaan se kaikki vapaa aika! Ehdin olemaan joka päivä koirien kanssa. Voin opettaa Cinnallekkin kaikkea uutta. Voin kasvattaa Kirin luottamusta minuun. Voin opettaa Akua käyttäytymään hihnassa paremmin. Voin viettää enemmän aikaa Maisan kanssa ja tehdä pitkiä lenkkejä. Kävellä aurinkoista pientä hiekkatietä peltojen reunalla. Kävellä rantaan ja ihailla upeita maisemia.



Meillä on todella mukava naapuri, joka on nyt minun lisäkseni myös lenkittänyt koiria. Olen todella iloinen omistajan puolesta. On varmasti mukavaa viettää aina silloin tällöin vapaampi ilta, kun joku muu onkin jo vienyt koiria iltalenkille.

Naapuri tietää paljon enemmän kivoja lenkkipolkuja täällä kuin minä. Ajattelinkin joku kerta mennä mukaan jollekkin lenkille, niin voisin sitten joskus itsekkin mennä niitä vähän erikoisempia reittejä.

Luonto täällä on paikoitellen melko kaunista. Löytyy ihana maisema vuorelta. Jylhältä kalliolta näkee kauas. Maisemia katsellessa meneekin aina tovi.

Usein olen pettynyt siitä että asun niin korvessa, etten pääse kulkemaan edes bussilla kouluun. Mutta muutama hyväkin asia täällä asuessa on. On rauhallista ja kaikkia maisemia ei ole turmeltu. Löytyy metsää vaikka millä mitalla. Lähellä on hyvät vesistöt ja uimaan pääsee kolmestakin eri rannasta.



Toivotaan että lumi sulaa pian. Aurinkoisia kevätpäiviä lukijoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti