torstai 17. lokakuuta 2013

migreeniä


Tollanen pikku otus juoksenteli meidän lattioilla tässä yks päivä!

Tänään olin poikaystävän pikkusiskon synttäreillä. Iltapäivällä ajattelin viedä koiria lenkille, mutten sitten pystynytkään kun tuli ihan kauhee migreeni. Illat onkin nyt lomalla kulunut niin että 19.30 salkkarit, 20.00 House ja 21.00 criminal minds, tai joku muu rikossarja. :D Lisäksi vielä välillä mtv:ltä jotain ja si oon vähän aikaa koneella ja meen nukkumaan.

Pesinkin tänään Issen ja Helmin. En voi tajuta miten märkä koira muka haisee kauheelta, kun mun mielestä se on ihana tuoksu. :D ♥

Huomenna meenkin pitkästä aikaa tallille. Saa nähdä käynkö sitten aamulla vielä kylillä kavereiden kanssa, vai mitä teen. Miksi lomat menee aina niin nopeasti?

En tosiaan ymmärrä miksi ihmiset on niin ilkeitä toisilleen. Tänään kun avasin koneen kaikki foorumit olivat taas aivan täynnä toisten haukkumista ja kiusaamista. Samoin monien blogien kommentit ovat täynnä toisten haukkumista, vaikka kirjoittaja olisi kuinka asiallinen. Kaikkein parasta olisi jos ihmiset pitäisivät vain huolen omista asioistaan ja muistaisivat pitää asiallisuuden kommenteissaan ja kaikessa mitä nyt netissä julkaisevatkaan. Toivottavasti mm. Kaktun ja Futuran blogissa julkaistut postaukset nettikiusaamisesta & Lehtihaastattelu Kaktusta avaa monien kiusaajien silmät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti