perjantai 18. lokakuuta 2013

ensilumi



Aamulla huomasinkin, että ensilumi oli satanut myös meidän pihaamme. Nopeasti se tosin suli pois. Yllä olevat kuvat ovat vähän huonoja, kun nopeasti vain aamulla nappasin pari kuvaa. 

Aamupäivä menikin sitten siinä kun järjestelin paikkoja kotona ja sähköt meni. Onko mikään ärsyttävämpää kuin sähkökatkot..

Noh kuitenkin onneksi ulkona on valoisaa, ja lähdinkin sitten tarhalle katsomaan koiria. Tälläkertaa tulikin kuvattua hieman! Harjailin vähän koiria, ja sitten vein Akua ja Maisaa lenkille. Kannattaa varoa, lehdet on tosi liukkaita tähän vuodenaikaan, luisuin sitten ojaan kun koirat vähän kiskaisivat ja lehdet alla olivatkin vähän liukkaita... :D Ohitse ajanut autoilija varmaan vähän mietti että mitä me riehutaan siellä ojan pohjalla.








Iltapäivällä menin pitkästä aikaa tallille, kun sain isältä kyydin. Menin Darilla ja Kenttä oli aivan kauheassa kunnossa, suorastaan lainehti veden määrästä. Dari oli alkutunnista ihan pörhöllään ja kulki pää taivaissa. Yritti aluksi vähän temppuilla, mutta pikkuhiljaa se alkoi vähän rentoutua, ja lopputunnista menikin jo ihanan reippaasti ja rennosti. Aika paljon sai kyllä pidätteitä ottaa tunnin aikana, mutta oli kyllä niin ihanaa päästä pitkästä aikaa ponin selkään.

Tunnin loputtua eräs tallin pitäjistä kysyikin miten meni ja kertoi että "Darilla onkin ollut jo ikävä! Täällä se on riepotellut pikkutyttöjä!" Voi että saatan vain kuvitella mitä se pikku poni on taas saanut päähänsä... :D Darilla nimittäin menee yleensä minun lisäksi vain toinen minua hieman nuorempi tyttö, ja loput Darin ratsastajat ovatkin sitten "pikkutyttöjä".

Darilla onkin nyt ihmeellinen karvanlähtö.. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa, kun ei tähän aikaan kai pitäisi sillätavoin lähteä karvaa. Huomenna menenkin aamulla jo tallille. Täytyy nyt alkaa käymään hieman useammin, kun en nyt lomalla ole oikein päässyt tallille, ja vuokrasta on vielä aika monta tuntia käyttämättä.


2 kommenttia:

  1. Ihania koiria! ♥ Kiva kun sinnekin tuli vähän lunta :)

    VastaaPoista