lauantai 26. lokakuuta 2013

Ratsastelua ja muuta

Viime Lauantaina kirjoitettu teksti?

Lähdettiinkin Liisan kanssa sitten jo aamulla tallille, Liisa meni eilenkin vain puoli tuntia, niin sovittiin että tullaan aikaisemmin, niin Liisa voi sitten ratsastaa vähän kauemmin. Tallilla opettaja sitten sanoikin että menkää vain molemmat. Voi että Dari oli suloinen, kenttä oli aivan lumessa ja jäätynyt ja Dari tutkaili niin tarkasti mihin astui. Yksi vetinen kohta Darin oli jopa pakko pysähtyä katsomaan ja kuopimaan hieman kohdasta, ennenkuin se totesi sen turvalliseksi. :D

Alku meni aika varovasti, mutta sitten uskaltauduttiin ravaamaankin. Kun oltiin menty noin 30min muut hevoset saapuivat kentälle, ja Dari oli ihan ihmeissään. Pää nousi ponilla kauhiasti ja poni oli vähän jännittyneen oloinen. Mutta Dari alkoi kyllä rentoutua sitten kun saatiin tunti käyntiin. Kenttä alkoikin mennä heti paremmaksi, kun hevoset lisääntyivät.

 Lopputunnista Dari alkoi jo ärsyttävästi kiskomaan ohjia, poni ymmärsi että tälläkertaa mentiinkin vähän pidempään. :D Mentiin siis puolitoista tuntia. Tänään laitettiinkin hepoille loimet.

Iltapäivällä tilkkupuu -blogin kirjoittaja Enni tuli meille. Oltiin koneella, syötiin ja sitten lähdettiin tarhalle. Vein koirille juustonpalat, Aku "piilotti" omansa mutta söi sen sitten kuitenkin, kun Maisa vaani sitä. Tänään kävi myös selväksi että Aku on hieman nirso kurkunviipaleiden suhteen. :D

Vietiin sitten Akua ja Cinnaa lenkille ja oli kyllä mukava päivä. :)




Tämän viikon kirjoittelua.
Olen nyt melkein joka päivä käynyt tallilla. Alkuviikosta oli tosi jäistä, ekoina päivinä Dari otti lähinnä varovasti ja kuunteli erittäin hyvin! Harjoittelin paljon siirtymisiä pelkän istunnan avulla.

Kun pari päivää oli mennyt ihan hyvin Dari olikin ihan ihmeellinen, yritti juosta kokoajan alta pois. Oli vaikeaa saada ponia kuuntelemaan ja hiljentämään.

Torstaina kun menin tallille lumet ja jäät olivatkin sulaneet, ja Dari menikin taas aika normaalisti (johtuiko sitten keleistä tuo outo käytös...). Pystyttiinkin nostamaan laukkoja ensimmäistä kertaa viikkoon kun nyt vasta säät sallivat. Dari menikin kuin mikäkin rodeoponi!

Eilinen
Eilen olikin mun synttärit! Täytin 16 vuotta. Päivä meni aika normaalisti. Pääsin koulusta jo kahdeltatoista kotiin.

Meninkin melkein heti tarhalle, ja tultiin Cinnan kanssa meidän pihaan. Pystytin parit "kotiagility" esteet, ja Cinna uskaltautui menemään jopa putkeen, viimeksi kun talvella vähän yritettiin tätä Cinna oli ihan pentu eikä oikein uskaltanut/tajunnut mitä tehdä.


Päästin Cinnan vielä juoksemaan meidän tarhaan ja leikkimään Issen leluilla.


Iltapäivällä sitten tulikin sisaruksia kakkukahville meille.


Postauksesta tuli nyt vähän sekava. Kirjoitan tästä päivästä erikseen vasta illalla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti