lauantai 28. syyskuuta 2013

timanttikynnet!

Ostin jokin aika sitten uusia kynsijuttuja. Tarroja ja sitten tuollaisia ihania timantteja! Päätin tänään kokeilla noita timantteja ja alhaalla kuvia siitä.






Muuten tämä päivä on mennyt aika normaalisti. Nukuin kerrankin myöhään ja katsoin päivällä the day after tomorrow -leffan.

Olin tänään menossa tarhalle mutta puolivälissä matkaa Aku juoksikin minua vastaan! Oli ilmeisesti karannut tarhasta jostain raosta, jota koirien omistaja juuri korjailikin minun saapuessa pihaan. Otin myös Maisan mukaan ja vein koiria pienelle lenkille. Loppu päivä onkin mennyt dataillessa. :D

Nyt tuli kauhean vähän tekstiä, kun ei ole oikein mitään kerrottavaa. :( Noh huomenna menen kai tallille, ehkä sitten saan enemmän tekstiä tänne.

2 kommenttia:

  1. Hyvä ettei Aku koiralle tapahtunut mitään, kun karkas :) Aika paljon noita timantteja tuossa missä säilytetään niitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, onneksi täällä on niin vähän liikennettä! Ja tosiaan saatiin Aku heti kiinni. :) Cinnan kanssa onkin aina hankala kun jos se karkaa, niin ei meinaa saada millään kiinni. :(

      Poista