perjantai 27. syyskuuta 2013

Kirin kuvapostaus

Eli nyt sain laitettua vihdoin nämä viime viikonloppuna otetut kuvat! Oli aivan ihana sää ja Kiri uskalsi vielä uimaankin vaikka on jo näin kylmä. Kannattaa klikata kuvia isommiksi.







8 kommenttia:

  1. Mites koiruus voi nauttia, kun on pyykkinaru-liekassa ? Eikö ole varaa/ halua ees kunnon taluttimeen ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookko vähä anonyymi tyhmä ihminen!? Akuzio pitää ihan varmasti hyvää huolta koiristansa! :)

      Poista
    2. Ensinnäkin koirien taluttimet eivät ole minun päätösvallassani, vaan koirien omistajan. Koirilla on kyllä ihan tavalliset nahkaremmitkin, mutta harvassa kaupassa myydään hihnoja jotka olisivat tarpeeksi pitkiä, jotta koiria voi uittaa tai antaa mennä pidemmällä hihnalla. Flexiä ei voi kuvitellakkaan, vai voisitko sinä hallita kolmea, joskus neljääkin suurta koiraa flexeissä? Vielä jos eteen juoksee rusakko, tai orava? Me omistajan kanssa olemme kokeneet nämä taluttimet hyviksi, ja niitä myös käytämme. Hihnoissa on ihan normaalit lukot, niinkuin missä tahansa taluttimissa. Ja en itse ymmärrä miksi koirat eivät nauttisi näissä hihnoissa? Ja hei, kyllä kommentin voi ihan omallakin nimellä laittaa, en minä pure!:)

      Poista
  2. Piti ihan liittyä lukemaan, kun pikinokat on kyseessä! Aina yhtä ihanaa löytää blogeja, joissa kyseiset villahousut seikkailevat. :)

    Tämä on kyllä uskomattoman komea pystykorvauros, onko sillä tuloksia näyttelyistä ja kokeista?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ikävä kyllä ole vielä, mutta luulen että omistaja kyllä alkaa käyttämään sitä kokeissa vielä jossain vaiheessa! :)

      Poista