keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Kuvaton postaus

Sunnuntaina meillä olikin tunti vanhalla kentällä. Olen vain kerran aikaisemmin ratsastanut siellä. Menin Darilla. Dari meni kyllä tosi hyvin, tuollainen pieni vaihtelu näyttää kyllä tekevän hyvää ponille! Tuntuu että olen nyt oppinut pitämään käsiäkin paremmassa asennossa kuin ennen. Itse muuten tykkään tosi paljon tuosta kentästä, vaikka se onkin pienempi!

Otin muuten kuvia Kiristä, mutta lisään ne vasta myöhemmin, koneongelmien takia.

Maanantaina menin myös Darilla. Satoi alkutunnista ja Dari näytti ihan uitetulta koiralta. :D Mutta kun vein sen tunnin jälkeen talliin, se olikin jo ihan kuiva! Johtui varmaan siitä että laukkasimme tunnilla paljon! Menimme tunnilla vähän erilaisempia juttuja kuin yleensä. Yksi tehtävistä oli Että puolet ratsukoista menivät toiseen suuntaan, ja toiset puolet taas toiseen. Kun ratsukot tulivat keskihalkaisijan kohdalle, molemmat ratsukot käänsivät keskihalkaisijalle ja menivät rinnakkain, sitten keskihalkaisijan jälkeen käännyttiin taas toiseen suuntaan. Laukassa menimme pienissä ryhmissä ympyrällä laukkaa!

Olin myös tiistaina tallilla. Ei mennyt hyvin. Menin Tassulla ja satoi vähäsen. En saanut Tassua taipumaan yhtään. En saanut Tassua kulkemaan reippaasti ja Tassu nojasi kauheasti vasempaan, jonka vuoksi käsi tuli melko kipeäksi.. lopputunnista oli jo hieman vaikeaa pitää ohjia käsissä...

Käytiin vielä illalla siskon kanssa kotona Hauholla. Ja vielä sen jälkeen käytiin kodin terrassa. :)

Tänään aamulla kun menin kouluun poikaystävä halusikin yllättää, ja oli ostanut suklaata. :) <3 Olen ollut nyt vähän kipeänä niin ei ole oikein muuta kerrottavaa.

En saanut tähän postaukseen nyt kuvia, kun en tätä omalta koneelta kirjoita. En varmaankaan nyt kirjoita tänne blogiin, kuin viikonloppuisin ja välillä viikolla, juuri näiden koneongelmien takia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti