keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Tää on meidän kesä!


Tässä on viimeinen kuva missä kaikki neljä pentua ovat yhdessä. Nimittäin vasemmassa yläkulmassa oleva pentu sai kodin tässä vähän aikaa sitten! Se pääsi myös hyvään metsästävään kotiin vieläpä kissojen kaveriksi.

Pennut ovat kyllä todella fiksuja. Olen heitellyt niille palloa ja aina välillä ne tuovat sen ihan käteen asti! Ovat kyllä nopeita oppimaan! Aina välillä ne tosin kuljettavat pallon koppiin mistä joudun etsimään sitä. Välillä se myös lentää suoraan vesiastiaan. Pennut eivät vielä ole ihan tajunneet kuinka saada pallo sieltä, yrittävät raukat juoda vettä jotta saisivat sen.


Äiti se PURI!


Tässä on pentueen viimeinen narttu. Se on hieman ujo, mutta hyvää vauhtia rohkaistumassa. Pyrin pitämään sitä hieman enemmän sylissä, että se tottuisi siihen enemmän ja rohkaistuisi. Luulen että yksi syy sen ujouteen on se että yksi pennun ostaja nosti sen kopin katolle, mistä se vähän pelästyi ja tipahti kopin katolta alas. Näin sille jäi ehkä pieni ujous ihmisiä kohtaan.



Viime päivät ovat menneet oikein mukavasti. Olen käynyt silloin tällöin uittamassa koiria, leikittämässä pentuja, ratsastamassa olen ollut lähes joka päivä, myös kavereita olen vähän nähnyt, ja ideaparkissa kävin myös. Ajattelinkin kysyä kiinnostaisiko teitä lukijoita postaus vaatteista, joita ostin?



Koirista lähtee vieläkin vähän tuppoja talvikarvaa. Cinnalla sitä on enää hännässä ja Kirillä vähän siellä täällä. Illalla sitä on hyvä nyppiä koirista, samalla kun käy muutenkin niitä moikkaamassa. 

Meillä kotona on ongelmia muurahaisista. Olin menossa nukkumaan yksi ilta ja ihmettelin pientä rapinaa mitä kuului. Katselin ympärilleni ja totesin että seinää pitkin kiipeää parikymmentä ISOA muurahaista... Suola ja myrkytys muutamaan kertaan on onneksi auttanut. Onko teillä hyviä vinkkejä muurahaisten karkoittamiseen?


Aku ja Akun koipi. Kyllä maistuu!

Banneripaja on muuten jälleen auki. Tervetuloa tilailemaan!

6 kommenttia:

  1. Nuo pennut hurmaavat kyllä monen monta kertaa aina vain uudestaan! ;) Mä en nyt oikein tiiä, että mitä tekisin ton mun blogin kaa, kun kuitenkin tekis mieli jatkaa, mutta kun en ikinä oo tyytyväinen ulkoasuun. :( Ja kun niin syvästi odotan, että joku suomenpystykorvanarttu etsii partneria, että voitaisiin taas yrittää tuon meän Jamin kanssa niitä pentuja kun edelliset kuolivat raskausmyrkytykseen. :( Mutta niin, hyviä kesän jatkoja sinnekin päin ja yritän nyt katsoa, että mitä tehen tuon blogini kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti jatkaisit blogiasi, pidän siitä todella. :) Minuakin ärsyttää oma ulkoasuni, varsinkin nuo sivukuvat ja niissä olevien fonttien eroavaisuudet... Koitan kuitenkin siirtää nyt asian syrjään ja parannella sitten kun olisi vähän enemmän intoa ja taitoa. :)

      Voi että, toivottavasti sopiva narttu löytyisi! Meilläkään ei varmaan nyt vähään aikaan tehdä pentuja. Olen nähnyt joskus ilmoituksia myynti sivustoilla, joissa etsitään urokselle narttua tai tarjotaan astutusta. Oletteko kokeilleet sellaista mainostusta, jos joku ei vaikka ole tajunnut laittaa nartustaan ilmoitusta vaan etsii urosta? :)

      Toivottavasti kuitenkin jatkat blogiasi, se on huippu! Ja hyvät kesät myös sinne suuntaan. :)

      Poista
  2. En varmaan ikinä pääse ylitse siitä, miten ihania nuo pennut ovat. Nauroin ääneen kyllä tuolle toiselle kuvalle - kuvaaja on sattunut selkeästi oikeaan paikkaan oikeaan aikaan ja saanut napsaistua ihastuttavan tilannekuvan. :D Muurahaisongelmaan ei valitettavasti ole oikein vinkkejä - meidän pihapiirin muurahaiset vain innostuu suolasta ja kaikista myrkyistä. :(

    Aah! Olen niin kateellinen, että teillä on jo melkein talviturkinvaihtoaika ohitse, sillä meillä ei loppua näy! :D Ei luoja, en oikeasti ymmärrä, mistä Retulla riittää tuota karvaa, vaikka päivittäin harjaamalla sitä lähtee ainakin yksi iso kourallinen joka kerta. Tällä hetkellä herra näyttää vähän reppanalta, kun talvikarva on lähtenyt kunnolla vasta keskeltä selkää ja kyljistä niin, että turkissa näkyy hivenen satulaa muistuttava "painauma". Löytyykö mitään hyväksi koettuja vinkkejä, joilla talvikarvaa saisi pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tilannekuvia on kyllä yleensä kamera täynnä. Täytyy joskus taas julkaista niitä erillisessä postauksessa. :)

      Mikään turkki asiantuntija en kyllä ole mutta voin kertoa miten meillä tehdään. Mä olen nyppinyt tuppoja niinkin yksinkertaisesti irti kuin käsin. Furminator tyyppiset harjat ovat melko hyviä kanssa, niillä lähtee pohjavilla. Toimii tosin paremmin meidän pienemmillä koirilla. Pystäreillä kun on aika pitkä turkki. Harjojakin taitaa tosin olla myynnissä pidemmällekin karvalle. Mutta pääasiassa käsin lähtee mielestäni parhaiten! Tietenkin eri koirilla karvanlähtö ajankohta saattaa vähän vaihdella. :)

      En sitten tiedä nyppiikö muut pystykorviaan. Meillä kun on tuo kk mäyräkoira, jolta karvat kuuluu nyppiä niin olen tottunut siihen. Tietenkin nypin vain ne irtoilevat pohjavillat, jotka lähtevät helposti irti. Hellästi kun ottaa niin ei satu ollenkaan. Cinnaa vain vähän ärsyttää kun roikun sen hännässä kiinni! :D

      Poista
  3. "Äiti se PURI" -kuva oli aivan mahtava, nauroin ääneen äitini kanssa! :Dd Ihania c:

    VastaaPoista