lauantai 28. kesäkuuta 2014

Linkkaa blogisi -kisan tulokset!

Ensimmäiseksi tahdon kiittää kärsivällisyydestänne kisan tulosten suhteen. Selasin kaikki blogit mielenkiinnolla läpi, ja haluan kiittää kaikkia osallistuneita. Blogeista todella moni oli kiinnostava ja laadukas, mutta vain muutama voi sijoittua. Tässä viiden parhaan kärki!

Blogeja arvioidessani en ole käyttänyt pelkästään omaa mieltymystäni blogiin, vaan olen ottanut huomioon myös ulkoasun, kuinka muut ihmiset näkevät blogin, mille kohderyhmälle blogi on ym.



Ensimmäiseksi kisassa sijoittui Seikkailu Ihmemaassa -blogi. Kuvat ovat hyvälaatuisia, teksti mielenkiintoista, blogihaasteet tuovat hyvää sisältöä blogiin, samoin välissä olevat hauskat postaukset kuten "kommunikaatio hevosihmisten ja normaalien välillä". Hienointa blogissa on kuitenkin kaunis hyvin yhteen sointuva ulkoasu! Se on todella värikäs ja mielenkiintoinen. Mukavaa vaihtelua massablogien valkoiseen. Rohkea valinta ja hyvin onnistunut. Otsikon värit sointuvat kauniisti kukkiin, jos hyvin tarkkoja ja kriittisiä ollaan niin mielestäni alemman otsikon tekstin taakse voitaisiin häivyttää vähän valkoisella, jotta teksti erottuisi paremmin värikkäästä taustasta. Gadget tekstit ovatkin takaa häivytetty valkoiselta, jotta niitä pystyy lukemaan. Itse en tiedä kuinka tuo tehdään, niin en tiedä onko mahdollista, mutta mielestäni valkoista voisi olla vielä hiukan leveämmin. Esittelysivujen kuvalinkit ovat hauskan muotoiset, ja sopivat blogiin. Esittelysivut ovat selvästi huolella tehty. Alicen sivulla ensimmäisessä kuvassa kukkaseppele sopii loistavasti taustaan! Ainoa asia mikä jäi epäselväksi oliko Alice oma hevosesi vai hoitohevonen? 

Teksti: 9
Kuvat: 9
Ulkoasun kokonaisuus: 10
Oma kiinnostukseni:

Kokonaispisteet: 35,5



Toisen sijan nappasi suosittu Harrastushaukut Vinski & Ketku -blogi. Parhaan tästä blogista tekee upeat kuvat. Tällä hetkellä en olekaan löytänyt yhtä upeita ja laadukkaita kuvia kovinkaan monestakaan muusta blogista. Ulkoasu on ihan kiva ja siisti, mutta itseäni se ei juurikaan säväytä. Plussaa kuitenkin suurikokoisista kuvista!

Teksti: 9
Kuvat: 10
Ulkoasun kokonaisuus: 6
Oma kiinnostukseni: 8

Kokonaispisteet: 33







Kolmas sija menee ihanalle Tassuttelua -blogille. Tässä blogissa pidän eniten mielenkiintoisista kertomuksista ja positiivisesta asenteesta! Postauksia tulee mukavan usein ja ne ovat mielenkiintoisia. Blogin kuvat ovat myös usein hyvin tunnelmallisia, Ulkoasu on ihanan kesäinen, pidän erityisesti kauniista bannerista. Blogin tausta taas voisi olla joku hieman enemmän violetteihin kukkiin sointuva kenties? Bloggerin valmiita taustoja on niin monessa blogissa että ne ovat omasta mielestäni hieman tylsiä. :) Itse teen taustani tällä sivulla: patterncooler, myös googlettamalla löytyy kivoja taustoja, kunhan muistaa tekijänoikeudet. 

Teksti: 7
Kuvat: 8
Ulkoasun kokonaisuus: 7
Oma kiinnostukseni: 10

Kokonaispisteet: 32


Neljänneksi sijoittui xheartx -blogi. Olen itsekin yllättynyt kiinnostuksestani tähän blogiin. Yleensä en seuraa tälläisiä blogeja. Tämä kuitenkin tempaisi heti mukaansa! Teksti on hyvin sujuvaa ja mielenkiintoista. Lukemista on jopa vaikea lopettaa! Ulkoasu on hyvin siisti ja persoonallinen. Usein enemmän asennetta sisältävissä blogeissa on mustaa pohjaa ja valkeaa tekstiä, vilkkuvia kuvia ja vaikeasti luettavaa tekstiä. Tässä taas on toteutettu mustavalkoinen ulkoasu hyvin tyylikkäästi. Mukavan yksinkertainen. Ei mitään turhaa vaan kaunis elegantti ja tyylikäs blogi.

Teksti: 8
Kuvat: 6
Ulkoasun kokonaisuus: 8
Oma kiinnostukseni: 6

Kokonaispisteet: 28


Viides, eli viimeinen kisassa sijoittunut on Joka hetkestä nauttien -blogi. Blogia selaamalla pääsee sisälle tuntiratsastajan arkeen. Jokaisesta tunnista on osattu kertoa yksityiskohtaisesti ja kiinnostavalla tavalla. Blogissa on mukavan suurikokoisia kuvia. Myös tekstien otsikot ovat usein kekseliäitä. Blogin ulkoasussa pidän vihreästä teemasta. Bannerista tosin jää vähän sekainen fiilis.  Kuvat ovat ihan hauskasti sommiteltu, mutta jokin vähän häiritsee. Tekstin takana oleva valkoinen palkki voisi olla läpikuultavampi, niin banneri olisi hieman kevyempi.

Teksti: 8
Kuvat: 7
Ulkoasun kokonaisuus: 6
Oma kiinnostukseni: 6 ½

Kokonaispisteet: 27,5

Suuri kiitos vielä kaikille osallistuneille!

6 kommenttia:

  1. En tiennytkään että niitä voi tehdä itse, kiitos! :) tämä tyttö lähtee tekemään taustaa blogiin! :D en muuten tiennytkään että tykkäät blogistani noin paljon :)

    VastaaPoista
  2. HIRMUISEN isot kiitokset arvostelusta!! :) Ja joo, Alice on oma, pitänee lisätä se jonnekkin! Hyvä että huomautit asiasta, nää on näitä bloggaajalle itsestäänselvyyksiä, joita ei syystä eli toisesta tule edes ajatelleeksi kirjoittaa minnekkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monesti huomaan itseltänikin jäävän blogista tuollaiset itsestäänselvyytenä pitämäni asiat vahingossa pois. Niitä tulee kanssa aina korjailtua silloin kun joku kysyy asiasta. :)

      Poista
  3. Oi, kiitokset kiitokset ihanasta arvostelusta ja huomiosta :)

    VastaaPoista