torstai 19. kesäkuuta 2014

Läpimurto


Toissapäivänä meillä tapahtui Kirin kanssa läpimurto. Se lähti yksin lenkille kanssani. Vain kaksi kertaa se jumittui paikoilleen. Ensin omassa pihassaan, mutta se kuitenkin lähti liikkeelle kun kannoin sen portille. Se jopa suostui lähtemään toiseen suuntaan kuin rantaan. Siitä palkkioksi teimmekin metsälenkin. Toinen jumitus tapahtui silloin kun olimme kääntymässä metsäpolulla takaisin kotiin päin. Riitti kuitenkin kun kävelin itse eteenpäin ja kun flexin hihna loppui ja hellästi nykäisi Kiriä se lähti liikkeelle. Olen todella tyytyväinen Kirppuun! Se myös käveli melko nätisti, kotiinpäin se vähän alkoi kiskoa, muttei paljoa.





Nämä kuvat otettiin eilen, kun kävelimme siskonpoikani Vilin kanssa rantaan. Otimme kaikki koirat mukaan. Ensin minä vein Akua ja Maisaa ja Vili Kiriä. Rannassa tapahtui pieni välikohtaus kun Kirin flexi lähti irti ja ne pääsivät rähisemään Akun kanssa. Onneksi saatiin koirat nopeasti kiinni eikä sattunut mitään. Kun lähdettiin takaisin kotiin vei Vili Kiriä ja Maisaa ja minä Akua.























Kiri nauttii kesästä. Nyt lähiaikoina onkin tullut jotenkin kuvailtua enemmän sitä kuin muita koiria. Täytyykin ottaa joku päivä enemmän kuvia Akusta ja Maisasta!

4 kommenttia:

  1. Mielettömän ihania kuvia ! <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Ovatko Aku ja Kiri eri tarhoissa, kun eivät tule toimeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ovat. :) Aku on Maisan kanssa samassa tarhassa ja Kiri yksin omassaan. Tarhat ovat kuitenkin vierekkäin, niin koirat pääsevät haistelemaan toisiaan. :)

      Poista