lauantai 21. kesäkuuta 2014

Kirin Juhannus




Päätin ottaa eilen Kirpun mukaan katsomaan kokkoa. Täytyy sanoa että olin siihen todella tyytyväinen! Kiri rohkaistuu päivä päivältä enemmän!

Lähdettiin siinä yhdeksän aikoihin rantaa kohti. Rantaan olikin jo kävelemässä paljon ihmisiä. Kiri ei varmastikaan ollut ennen nähnyt niin montaa ihmistä samaan aikaan. Kuitenkin se kulki iloisesti eteenpäin. Rannassa monet rapsuttivat Kiriä ja se käyttäytyi todella hyvin. Kokko sytytettiin kun suurin osa ihmisistä oli paikalla. Kiri katseli korvat pystyssä tapahtumaa. Ensin Kiri meinasi viedä kepin jolla kokko sytytetään, mutta kokon sytyttäjä ehti onneksi pelastamaan kepin. Kiri olikin kunnon varas rannassa! Seuraavaksi kun silmäni vältti ehdin jo nähdä sen melkein haukkaavan erään pariskunnan makkarakeppejä! Viime hetkellä ehdin vetää sen pois keppien luota. Mikä keppihulluus tähän koiraan on tullut! Se varmasti oletti kaikkien ihmisten tuoneen kepit sille.



Omistaja miettii vieläkin Kirin myymistä. Nyt on jo mahdollinen ostajakin soittanut. Siksi haluankin viettää nyt mahdollisimman paljon aikaa Kirpun kanssa. En kestä Kirpun lähtöä. Pieni kultahäntäinen Kirppu... Toki olisi hyvä että se pääsisi toteuttamaan itseään enemmän metsällä, mutta luulen että muutto olisi Kirille kuitenkin shokki. Se kuitenkin pelkää vielä montaa asiaa.


Kiri kävi myös uimassa. Vesi olikin aika kylmää niin Kirikin oli vähän jäässä. Onneksi kokko oli jo palanut pieneksi, niin menimme sen lähelle lämmittelemään. Paistoimme myös makkaraa ja vaahtokarkkeja. Kiri ei tosin sitten malttanutkaan odottaa. Se nimittäin veti itsensä valjaista läpi ja lähti juoksemaan. Yritin ottaa sitä rannassa kiinni, mutta sitten se lähti kotia kohti häntä viuhuten. Täytyy kyllä sanoa että jos oltaisiin aikaa otettu se olisi varmasti ollut pystykorvien maailmanmestari nopeuden suhteen.

Kävelin/juoksin sitten sen perässä kotiinpäin. Siellä se odotti tarhansa portin edessä minua haukkuen! Eihän sille voinut olla vihainen. Vaihdoin koirille vedet ja lähdin itse vielä käymään rannassa ilman koiria.



Lähden kohta viemään Kirille pekonia, sen herkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti