maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kysymyspostauksen vastaukset

Nyt sain vihdoin valmiiksi tämän kysymyspostauksen. Oli todella hauskaa toteuttaa tätä, kiitos kovasti kaikille kysymyksistä! Olisi mukavaa jos ehdottaisitte muitakin tälläisiä hauskoja erikoispostauksia. Ideoita saa laittaa kommentteihin!

Mitä kirjoja luen?

Jos mangat eli japanilaiset sarjakuvat lasketaan tähän niin ilmoitan lukevani Ginga -sarjaa. Eli Hopeanuoli ja Weed mangoja, sekä taiteilijan muita suomessa ilmestyneitä sarjoja. Myös oikeita kirjoja luen satunnaisesti. Usein luen hevos- ja koirakirjoja. Helena Meripaasin koirakirjat ovat lähellä sydäntäni, samoin Susikoira Roi -kirjat.



Suosikki vaatteeni?

















Tätä toppia oon käyttänyt tänä kesänä paljon. Samoin kuvassa olevaa cappia.

Toppi - Seppälä
Cap - New Yorker


Tärkein ihminen minulle?

Huh vaikein kysymys aikoihin. Luulisin että tärkeimmät ovat ystäväni Enni ja Aleksi. Ja tietenkin perheeni.




Tärkein eläin minulle?

Eläimistä tärkeimpiä minulle ovat koirat ja hevoset/ponit.  Välillä tuntuu että tulen eläinten kanssa jopa paremmin toimeen kuin ihmisten.


Kuvassa suosikki tuntiponini Dari.

Lempi vuodenaikani?

Tämä on vaikea kysymys! Jokaisessa vuodenajassa on omat hyvät puolensa. Rakastan kauniita ja valoisia kesäiltoja, lämpimiä järvivesiä ja uimista. Rakastan syksyn ensimmäisiä yöpakkasia, jolloin tie on jo jäässä ja vesilätäköt raksuvat kävellessä niiden ylitse. Rakastan talven kauneutta. Puhdasta lunta ja eläinten jälkiä hangessa. Rakastan kevättä ja hiljalleen lämpiäviä ilmoja, jolloin voi vähentää vaatetta ja kulkea hupparissa kouluun.

Läheisin koira hoitokoiristani oli?

Luulen että se oli Kiri. En tiedä tarkalleen miksi, mutta Kirin kanssa tuntui kuin se olisi ollut pala minua. Se oli samanlainen kuin minä. Opin Kiriltä ja se minulta. Yhteistyömme alkoi sujua loppua kohden uskomattoman hyvin. Viimeisenä iltana se tuli luokseni häntä heiluen ja nuoli käsiäni. Rakastin sitä koiraa. Se oli elämäni koira.




Suurin unelmani?

Kiri oli vielä vähän aikaa sitten suurin unelmani. En osaa vielä sanoa mikä se olisi nyt. Ainakin tahtoisin kehittyä eläinten kanssa paremmaksi, niin hevosten kuin koirienkin kanssa.

Pelkoni?

Pelkään kuolemaa. Lisäksi pelkään myös hämähäkkejä ja muita vähemmän vakavia asioita.

Mikä tekee minut iloiseksi?

Iloiset hetket eläinten parissa.

Entä surulliseksi?

Kiri tulee ajatuksiini monesti. Varsinkin illalla tuntuu mahdottomalta saada nukuttua.

Minkä tasoinen ratsastaja olen?

En mikään erityisen hyvä. Osaan kuitenkin perusasiat ja olen ratsastanut 4-5 vuotta. Tällä hetkellä käyn ratsastamassa miltei joka päivä. Kiinnostusta olisi tosin oppia lisää! :) 


Kuvassa ihana Ammu jota käyn liikuttamassa yleensä pari kertaa viikossa.

Kauanko olen käynyt hoitokoirieni luona?

Kolme vuotta olen jakanut elämäni ilot ja surut niiden kanssa.

Tavoitteeni koirien suhteen?

Hoitokoirieni kanssa minulla ei ollut mahdollisuutta harrastaa. Lisäksi asun niin korvessa, että olisi vaikeaa päästä täältä harrastamaan mitään. Parin vuoden päästä kun hankin oman koiran aion kuitenkin varmasti ainakin yrittää jotain harrastusta. Erityisesti minua kiinnostaa TOKO ja näyttelyt.

Lisäksi perheemme mäyräkoiran kanssa satunnaisesti harrastamme "koti" agilityä.

Seurustelenko?

En taida seurustella tällä hetkellä...

Hienoin ottamani kuva?


Vaikea kysymys, mutta tästä Kirin syksyisestä kuvasta olen aina pitänyt.

Unelma jonka haluaisin toteuttaa?

Vielä jonain päivänä haluan kauniin omakotitalon, kaksi ponia ja muutaman koiran, ehkä jopa kennelin.

Lempi pelini?

Mitäköhän peliä tässä tarkoitetaan? Koneella tykkään pelata Sims 3 Lemmikit -peliä. Myös minecraftia pelasin silloin, kun koneemme suostui vielä pyörittämään sitä.

Suosikki aineeni koulussa?

Atk taisi olla peruskoulussa suosikkini, nyt amiksen aineista en osaa sanoa.

Mitä odotan tulevalta?

Odotan opiskelujen päättymistä, omaa asuntoa, ja omaa koiraa.

Asia johon olen koukussa?

Ratsastukseen olen ihan koukussa, vaikka varmaan kuulostaa hassulta. Päiväkin ilman ratsastusta saa minut huonolle tuulelle ja tylsyyskuoleman partaalle.




Unelmieni lomakohde?

Tahtoisin joskus käydä Islannissa tai Japanissa. Myös Saksaan tahtoisin uudellleen. Ja Amerikassa olisi mahtavaa käydä!

Toiveammattini?

Tällä hetkellä opiskelen pintakäsittelijäksi, mutta vielä jonain päivänä tahtoisin työskennellä myös eläinten parissa. Kaikki eivät tiedä mitä pintakäsittelijä tekee joten voin hieman valaista lisää. Elikkä alani on teollinen pintakäsittely. Maalaamme teollisuuteen liittyviä osia ja autoja, koulussa meillä on myös välillä muitakin töitä kuten vaikkapa pöytiä, hyllyja ja tuoleja.

Suosikki koirarotuni?

En ole oikeastaan ihan selvillä tästä vielä. Haluaisin tulevaisuudessa jonkin saksanpaimenkoiran tyyppisen paremmalla terveydellä varustettuna. Myös tsekkoslovakiansusikoira kiinnostaa. Ja tietenkin suomenpystykorva on yksi suosikeistani.

Jos et ehtinyt kysymään minulta sinua askarruttavaa kysymystä, voit laittaa sen tänne askiini: http://ask.fm/akuzio Kiitos vielä kaikille kysyjille!

8 kommenttia:

  1. Millä tallilla tuo Ammu hevonen asustelee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ammu asustelee täällä Hauholla kahden hevosen kotitallissa. Eli ei siis ole missään ratsastuskoulussa. Näyttääkö tutulta? Ammu oli kuulemani mukaan nuorena kenttäponi ja myöhemmin se palveli useita vuosia Lounaisrannikon ratsastuskoululla eli soukan (?) tallilla. :)

      Poista
    2. Juu näytti tutulta! Asustaako Ammun kannsa sellainen hevonen/poni nimeltään Vihtori tai joku vastaava? :)

      Poista
    3. Joo asustaa! :) Mistä tunnet Ammun?

      Poista
  2. Ovat erään tuttuni hevosia

    VastaaPoista