keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Uusia vaatteita, uusia kokemuksia.


Ajattelin kuvata hieman viime aikojen ostoksia. Eilen ostin kuvissa olevan snäbärin Ideaparkista New Yorkerista. Alemmissa kuvissa olevan takin löysin hämeenlinnan aleksi 13 -liikkeen alesta. Löysin myös pari päivää sitten uudet talvikengät ja pari korua.

Tuota takkia olisi ollut myös pinkkinä/valkoisena, mutta ostin syksyllä valkoisen takin. Voin sanoa että aika nopeasti likaiseksi menee valkoinen väri. Siksi tahdoin tämän värisen. Itse tykkään tosi paljon. Tuo on juuri sopivan kevyt ja lämmin.

Ja oli vielä niin edullinen, että sai suunnilleen hupparin hinnalla. :)





Vili tuli taas tänään meille aamulla. Käytettiin Akua, Kiriä ja Cinnaa pienellä lenkillä. Ylemmissä kuvissa on Kiri ja viimeisessä Aku. Olen vähän tutustunut facebookin suomenpystykorva ja pohjanpystykorva ryhmiinkin. Mukavia ihmisiä ja olen jo pari kuvaakin koirista sinne laittanut!

Satuin myös huomaamaan siellä pari koiraa, jotka ovat Cinnan kanssa samasta kennelistä. Lisäksi koirien omistajan yhden edesmenneen koiran kennelistä olevia koiria löysin.

Nyt illalla kävin tallilla. Koitin ensimmäistä kertaa oikeastaan mennä yhdellä ponilla millä siskoni yleensä ainoastaan ratsastaa. Teimme siskon kanssa niin että menin ensin jonkin aikaa Tassulla, sitten kun siskoni oli todennut ettei poni ole millään ihme tuulella vaihdoimme hevosia.

Poni oli varmaankin ihan ihmeissään, kun olin siellä selässä. Vähän oli vaikeuksia ravin pitämisen kanssa, mutta olen oikeastaan aika tyytyväinen. Olihan se ensimmäinen kerta. Saatiin kyllä pari ihan hyvääkin pätkää ravia, olisi voinut paljon huonomminkin mennä! Oli kivaa kokeilla sitä siskonkin ponia. Nyt jos tulee vähän harjoiteltua ja mentyä sillä silloin tällöin, niin voin sitten liikuttaa sitä kun siskoni menee kesällä Pariisiin.

Lisäksi minulla on kauheita ongelmia blogin kanssa! En osaa päättää pidänkö vanhan bannerin vai laitanko tämän? Me koirien kanssa kaivattaisiin mielipiteitä!

3 kommenttia:

  1. Molemmat bannerit ovat hienoja, mutta tuo uusi olisi vaihtelun vuoksi kiva :)

    VastaaPoista
  2. Minäkin tykkään molemmista bannereista, mutta kuten edellinenkin sanoi, uusi banneri voisi olla kivaa vaihtelua ja tuoda kevään lähestymisen kunniaksi piristystä harmauteen! Sininen on kyllä aina ollut mun lemppariväri, joten ehkä kallistun senkin vuoksi tuohon uuteen - se on muutenkin ihan huikean upeasti toteutettu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä onkin sama lempiväri. :) Toteutuksesta en nyt tiedä, hieman huonolaatuiseksi meni. :D

      Poista