sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Lenkkeilyä




Kirppunen.

Tänään aamulla siskonpoikani Vili tuli meille. Normaalisti aamulla syötiin ja sellaista. Joskus kahdentoista aikoihin lähdettiin sitten tarhalle. Mukana meillä oli koirille pienet herkkutikut ja kasa nameja.

Kamerakin otettiin tällä kertaa mukaan, ja ihan kivoja kuvia tuli. Tosin tuossa ensimmäisessä minua häiritsee nuo hihnat vähän. 


Aku, Cinna ja Kiri.


Kun koirat olivat saaneet naminsa, otimme tarhasta Akun, Cinnan ja Kirin. Vili talutti Akua ja minä Cinnaa ja Kiriä. Lähdimme kulkemaan joen rantaan vievää tietä. Tien päästä käännyttiin takaisin, ja mentiin kävelemään lenkki eräälle metsäpolulle.


Oli muuten mukava sää lenkkeillä, mutta tiet olivat aivan jäässä! Onneksi meillä oli kotona sellaisia kenkiin kiinnitettäviä nastoja/liukuesteitä. Olisin varmaan kaatunut monta kertaa, jollei niitä olisi ollut. Täytyy myöntää että meinasin silti liukastua pari kertaa, vaikka nuo olivat! :D

Tällä kertaa muistin myös laittaa puhelimesta sports trackerin päälle. Matkaa tuli noin 4.16 km. Aikaa koko reissuun meni meiltä tunti.


Haukotus!

Lenkin jälkeen latasin kuvat nopeasti koneelle, ja sen jälkeen täytyikin jo lähteä kauppaan, ja siitä suoraan tallille. Ostin koirille lisää herkkutikkuja, kun ne olivat jo aivan lopussa.

Ihanaa kun on loma. Ei tarvitse lähteä asuntolalle. ♥ Huomenna menen varmaankin aamulla koirien kanssa pitkälle lenkille, ja iltapäivällä tallille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti