lauantai 4. tammikuuta 2014

Lyhyt kouluviikko

Kahden päivän kouluviikolta palattu, ja asuntolaankin täytyy palata vasta maanantai iltana. Näinä parina päivänä on tullut katsottua housea, satutettua jalka, käytyä tallilla, katsottua lisää housea.

Eli olin tallilla viime keskiviikkona muistaakseni. Saatiin laukata pitkästä aikaa, kun kenttä oli niin hyvänä. Dari oli ihan oudolla päällä, ei olisi tahtonut liikkua minnekkään. Yhdessä kulmassa Dari teki pienen liikkeen ja nilkka meni turvajalustimessa jotenkin oudosti. Vähän kirpaisi mutta parin minuutin päästä en edes muistanut koko juttua. Tunnilla oli muuten tosi kivaa, laukkaaminen on ihanaa. :)

Noh sitten torstai aamuna huonosti nukutun yön jälkeen polvea ja oikeastaan koko jalkaa särki. Menin kuitenkin kouluun ja olin siellä pari tuntia, kunnes oli pakko lähteä asuntolalle lepäämään. Särkylääkkeet eivät auttaneet ollenkaan. 

Kuitenkin raahauduin illalla katsomaan kavereiden kanssa housea, kun sain kuudennen kauden tilkkupuu -blogin kirjoittajalta lainaksi.

Perjantai aamuna särky oli onneksi kadonnut lähes kokonaan, tiedä sitten mitä tuo oli ollut. :D

Perjantaina oli ihan tavallinen tylsä koulupäivä. Kuuden maissa siskoni haki minut tallille. Darin vakituinen "perjantai ratsastaja" oli sairastunut, joten menin sitten Darilla.

Dari oli ihan ihmeellisellä päällä. Kauhean jännittynyt alkutunnista, ja juoksi karkuun. Mutta totesin, että parempi se, kuin että jarruttelee. Pian sainkin ponin menemään ihan normaalin rennosti, ja tunti menikin mielestäni melko hyvin!  Dari on ihana kun sillä on niin paljon luonnetta, ja jokainen päivä on erilainen. ♥ Paitsi että se onnistui taas yksipäivä puremaan mua käteen. :D Mutta ei pahemmin sattunut, kunhan yritti uhitella.


Koiria vein iltalenkille tänään, oli niin pimeää, ettei saanut kuvia. Vein Maisaa ja Kiriä. Kirin hihnakäytös on parantunut huomattavasti! Jos vaikka saisin joskus luvan viedä sitä match showiin, kun kesällä olisi varmasti aikaa treenata sen kanssa tuota käyttäytymistä lisää. Täytyykin kysyä omistajalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti