sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Koska tulee lunta?


Voisiko jo tulla lunta? Näihin kuraisiin keleihin alkaa jo kyllästyä. Ei saa oikein ulkona kauniita kuvia, ratsastaminen mutaisella kentällä on ärsyttävää niin hevosesta kuin ratsastajastakin, Kirikään ei pääse lumileikkeihin, tyhmää!


Herätys oli tänään puoli kymmenen. En jaksanut käydä suihkussa, vaatteet vaan niskaan ja tallille. Menin tänään Tassulla, silmä on jo aika hyvässä kunnossa.


Iltapäivällä tuli vielä käytyä kaupassa ja ABC:llä syömässä. 


Heti kun tulin kotiin lähdin lenkittämään koiria, Kiriä ja Akua tällä kertaa. Molemmat olivat hyvin haluttomia kävelemään, kun kotona tytöillä on juoksut... samasta syystä Aku ja Kiri ovat nyt olleet sisällä. Kiri ensimmäistä kertaa sitten pentuajan. Jouduin kantamaan sen sisälle taloon. :D


Mitä blogger taas teki laadulle? Koneella tämä oli ihan ok laatuinen! :(
Kuvista tuli melko rakeisia, ja osaa jouduin muokkaamaan aika rajusti, kun olivat aika hämäriä. Ulkona oli jo hieman pimeää, siksi kuvista ei tälläkertaa tullut kovin hyviä.

Laitoin loppuun vielä ihanan videon, jonka löysin youtubesta. Tämä on jotenkin niin liikuttava. Suomenpystykorva parhaimmillaan.


4 kommenttia:

  1. Suloisia kuvia, taas. :) Liekkö sitten videossa, pystärillä halu laulaa vai sitten se ei kestänyt musiikkia. :D Epäilen kuitenkin ensimmäistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuli kyllä aika rakeisia kuvia ja blogger pilasi yhden aivan täysin. :(

      Heh, toivotaan ensimmäistä vaihtoehtoa. ;D

      Poista
  2. Ihana tuo koira tuossa videossa<3 :D Hienoja kuvia :)

    VastaaPoista