torstai 5. joulukuuta 2013

Ihana talvipäivä koirien kanssa ♥

Juu elikkäs tämä postaus minun piti tehdä jo viime viikonloppuna, mutta aika ei riittänytkään. Jostain syystä myös blogger pilasi tämän postauksen kuvien laadun? Näin ei ole kyllä ennen käynyt.

Sunnuntai aamuna lähdin tarhalle, oli satanut kivasti luntakin. Nyt kun vaan sais hoimmattua ne valjaat Cinnalle! Olisi kiva päästä vähän koirahiihtoa kokeileen.

Koirien omistaja oli ostanut lisää kopinlämmikettä, kyllä koirien nyt kelpaa käpertyä kerälle lämpimiin koppeihin nukkumaan.

Tarhan oven alle olikin kertynyt hieman lunta ja siinä sitä avatessa vahingossa nostettiin äidin kanssa ovi saranoiltaan, emmekä saaneet enään takaisin. Koirien omistaja kyllä sitten korjasi onneksi oven. Vahinkoja sattuu.


Äiti halusikin lähteä lenkille myös, ja otti mäyräkoiramme Issen mukaan. Itse otin Kirin ja Akun mukaan, annoimme koirien haistella toisiaan hetken ja sitten lähdimme lenkille.


Hölmistynyt mäyräkoira...


"Äiti kuka toi on ja mitä se aikoo tehä, eikai se syö mua!!! !? "


Mäyräkoira korvat luimussa.

Tuli lenkin varrella otettua muutamia kuviakin. 



Koirat tutkii ojan pohjalla olevaa jäätä. Kiri: "Isä miks tää ratisee?" 


Tästä kuvasta tuli mun mielestä tällänen kivan sininen. 


Käytiin vielä meidän pihassa koirien kanssa. Laitoin Akun hetkeksi meidän tarhaan, että sain otettua Kiristä pari kuvaa. Kovin oranssilta näyttää koira tässä kuvassa...

Sitten vein koirat kotiinsa ja takaisin kävellessä huomasinkin oravan(?) jälkiä puhtaalla lumella, oli senverran kivan näköisiä että pari kuvaa päätyi tänne blogiinkin. Ja Kirin ihanat tassunjäljet oli myös pakko ikuistaa.





Vielä viimeisenä westiemme Helmin kuva.  Häntää ei kyllä taida tuon pystympään saada?

Oletteko huomanneet, että olen tehnyt uuden sivun koirien esittelyille? Kuva kyllä meni hieman pilalle, mutta joskus kun on aikaa teen varmaankin siitä paremman.
Joulukalenterin olisin mielelläni blogiini tehnyt, mutta se ei onnistunut koska en pääse joka päivä koneelle. Siksi ajattelinkin nyt joulun tienoilla julkaista erilaisia erikoispostauksia aina kun ehdin. Aiheita saa ehdottaa! Ja hyvää joulunodotusta kaikille lukijoille ja blogiini eksyneille. ♥ :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti