sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Sunnuntai postailua ja kuvia


Aamulla olin tarhalla ottamassa kuvia ja vein Akua ja Maisaa lenkille. Kiri raukan häntään oli tarttunut takiaisia, jotka harjasin pois. Samalla tuli harjattua muutkin koirat. 

Mukava naapurimme olikin tänään käynyt aamulla viemässä Cinnan pitkälle lenkille.




Päivällä veljeni tuli perheineen käymään meillä, tehtiin ruokaa ja sellaista. Loppupäivän olenkin touhuillut mäyräkoiramme Issen kanssa. Vähän yli kaKSI Isä vei mut tallille ja meninkin tänään Darilla! Nyt on jonkin aikaa tullut ratsastuksessa mulla vaan epäonnistumisia, mutta tänään meni mun mielestä oikein kivasti, mitä nyt Dari kerran vähän säikähti.

Kenttä oli aika jäässä, mutta hajosi nopeasti hevosten jalkojen alla. Dari meni oikein reippaasti, kuunteli hyvin ja oli sopivan herkkä. Tälläisinä päivinä aina muistaa kuinka kiva se harrastus on, vaikka joskus menee huonommin. :)


Nyt olen vielä kotona, kun siskoni tuli vaihtamaan kesärenkaansa pois ja kuskaa mut sitten asuntolalle kun saavat isän ja poikaystävänsä kanssa renkaat laitettua.



Huomenna menen taas tallille siskon kanssa, toivottavasti menee yhtä hyvin kuin tänään! Ajattelin myös mennä joku päivä katsomaan gigantista uutta konetta, jos vaikka käyttäisin säästörahat siihen.

2 kommenttia: