sunnuntai 13. lokakuuta 2013

taas valokuvia...

Kauheeta, tästähän meinaa tulla ihan kuvaus painotteinen blogi! 

Mutta siis tämä päivä on kulunut yhdessä sukulaispoikani Vilin kanssa. Päivällä menin käymään Vilillä, oltiin koneella ja sellaista. Sitten myöhemmin mentiin meille ja lähdettiin skopalla vähän kuvailemaan paikkoja. Kuvia olisi ollut reilusti enemmänkin, mutta en sitten viittinyt niitä liikaa laittaa. :)

Illalla katottiin vielä viime viikon salkkareita, ja käytettiin Akua ja Maisaa iltalenkilä! Akulla riitti kyllä tänään kamalasti virtaa, juostiin aika paljon.

Mun paras kaveri onkin aloittanut blogin, käykääpä katsomassa: tilkkupuu 






5 kommenttia:

  1. Mukavan oloinen blogi sinulla! Ulkoasu on kivan rauhallinen ja harmooninen, bannerista tykkään tosi paljon:) Postaukset on sopivan pitiuisia - kuvia ja tekstiä on kivasti ja kuvat on laadultaankin ihan hyviä. Blogin aihepiiri ei ihan juuri minuun iske, mutta sehän on vain makuasia. Muuten kokonaisuutena kiva blogi, mutta kuvien koko saisi olla hieman suurempi, niin niitä olisi helpompi katsoa!

    VastaaPoista
  2. Banneri on tosi kiva ja postauksissa on tarpeeksi kuvia. Olisi kiva jos blogin tekstiosio olisi leveämpi ja kuvat isompia niin niitä ei tarvitsisi klikkailla auki. :) Niin ja tän kommenttien sanavahvistuksen voisi ottaa pois!

    VastaaPoista
  3. Upeita noi kuvat! Varsinkin toi rakennus on tosi nätti ja muokkaukset on kivat :) Millä muokkaat kuvasi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no nää kuvat o muokattu picasal ja picmonkeyl :) Käytän mitä milloinki. :)

      Poista