torstai 3. lokakuuta 2013

Huonoja uutisia

Olin äsken harjaamassa koiria, Cinnalla on kauhea karvanlähtö! Täytyy harjata sitä nyt useammin. Omistaja oli juuri laittamassa oviin uusia lukkoja, tai niitä salpoja, mitä lie kiinnitys härpäkkeitä. :D Nyt on helpompi, kun oven saa kiinni sisä- ja ulkopuolelta.

Omistaja yhtäkkiä sitten sanoikin että osa koirista ehkä myydään ennen talvea... meinasin ruveta itkemään sitten siellä, mutta sain jotenkin hallittua itseni. :( Aivan kauheaa... koirat ovat minulle kuin omia, kaikkiin pikkuhiljaa saavuttanut luottamuksen. Akuunkin, joka nuorena oli niin ujo ja meni aina kopin perälle kun piti lenkille lähteä... Kirpun ja Cinnankin tuntenut aivan pennusta asti. Ja entäs sitten Maisa, Maisa jota ystävällisempää koiraa ei löydä mistään. :'(

Tietenkin neljä koiraa on hyvin suuri määrä yhdelle ihmiselle. Kaikki kuitenkin tarvitsevat paljon liikuntaa ja aktiviteettejä päivässä. Jos vain voisin, ottaisin pienen Kirin itselleni. Noh saa nyt nähdä laittaako omistaja osan koirista myyntiin, vai ei.

Leikkasin muuten aamulla Helmin kynnet, toinen koiramme Isse oli aivan masentunut koko aamun, kun luuli että senkin kynnet leikataan. :D (isse vihaa kynsisaksia...)


2 kommenttia:

  1. Voi ei :( Toivottavasti joku koirista jää <3
    <3: http://ratsasteluujamuuta.blogspot.fi/

    VastaaPoista