torstai 12. syyskuuta 2013

-

Sunnuntaina olin ostamassa kummipojalle synttärilahjaa ja samalla tuli ostettua itsellekkin muutamia tavaroita.




 Harjalaukkuun tälläinen ihan perus vaaleansininen/pinkki harja.






Vartalovoide & suihkugeeli. Suihkugeelistä tykkäsin, vartalovoiteesta en. Kerran kokeiltu saa tulla hakemaan jos kiinnostaa. :'D Roskiin menee.




Eka kausi LA ink, tälläne löyty jostain poistopisteeltä. :D Joskus aikoinaan seurasin tätä sarjaa niin olihan se saatava. Nyt on taas vähäksi aikaa jotain katseltavaa. :)



Tämän harjan ostin jo jonkin aikaa sitten. Sopii harjalaukkuun. ;)


Olin alkuviikosta/viimeviikon lopulla jokin päivä tallilla mutten muista mikä! :D Menin Darilla ja en oikein edes muista miten meni... Mutta keskiviikkona olin Tassulla ratsastamassa. Tassu kulki kivasti eteenpäin ja muutenkin oli aika kuulolla. Ongelmia oli meillä tälläkertaa laukoissa. Meinasi kokoajan nousta väärä laukka. Oli kyllä omaa vikaa, ei ollut oikein paras päivä ja monet asiat harmittivat, en oikein keskittynyt olennaiseen ja varmasti hermostutin hevostakin.

Tänään oli tosi kiva päivä. Koulussa maalataan yhtä seinää mihin sitten laitetaan pintakillan logo. Koulunjälkeen olin poikaystävän kanssa, käytiin hesessä yms. :) 

Huomenna menen tallille, minkä jälkeen siskolle yöksi ja lauantaina pitäisi ehtiä aamulla kymmeneksi Helsinkiin! Saatiin siis ilmaiset liput hevoset stadikalla -tapahtumaan. 

Laitoin vihdoin puhelimesta koneelle kuvia niin laitan tähän loppuun muutaman, joku antoi jonkin aikaa sitten palautetta että kuvat olisivat parempia isommassa koossa. Olen itse tähän kokoon ihan tyytyväinen, mutta testaan vähän ja laitan pari kuvaa tuonne loppuun isommaksi!

Näin ekaa kertaa ihka oikeen siilin! 

Helmi.



Cinna.
Oli vähän tylsää yksipäivä niin tein tälläisen. :) Arvaatte varmaan kenelle tämän lahjoitin. :D

2 kommenttia:

  1. kivoja kuvia! vitsi tää sun blogis on kyl ihana<3 tykästyin tähän heti ku tänne tulin! :)

    fashionsituation.blogspot.com <3

    VastaaPoista