keskiviikko 4. syyskuuta 2013

-

Joo en oo nyt vähään aikaan taas kirjoitellut, kun kone ei oikein ole toiminut ja muuta sellaista. Lisäsin tuonne blogin vasempaan reunaan tuon kysy -kuvan mitä klikkaamalla pääsee ask.fm sivulle, saa lähettää kysymyksiä jos jotain vain mieleen tulee.

Sunnuntaina alkoi puolivuokran ensimmäinen päivä. Mentiin Liisan kanssa kentällä ilman ohjausta. Menin Darilla ja meni tosi hyvin! Dari kulki kokoajan itsestään reippaasti eteenpäin, ei tarvinnut juuri ollenkaan käskeä tai pyytää eteenpäin. Jopa käyntiin siirtyessä Dari yritti omin luvin siirtyä raviin, näin reippaalla tuulella poni ei kyllä usein ole! Oli kyllä ihanan eteenpäin pyrkivä. Laukkaaminenkin meni ihan hyvin, oli ihana tunti. Kun sain varusteet pois, ja Darin harjattua menin katsomaan kun opettaja ja hänen tyttärensä hyppäsivät kentällä. Osaisinpa minäkin vielä joku päivä ratsastaa niin.

Eilen eli tiistaina olin myös tallilla. Menin kaverini Ennan kanssa vähän ajoissa joten harjailtiin siinä ajan kuluksi hevosia. Ja varustettiin Viivikin valmiiksi Liisaa varten, joka tulisi samalle tunnille kanssamme. Tunnilla Tassulla oli vähän vauhti päällä, mutta se alkoi kyllä menemään mukavasti pienen alkukuulustelun jälkeen. Tassun laukat menivät paremmin kuin ennen! Saatiin volttikin laukattua. Tuntui että Tassu taipuikin paremmin kuin ennen.

Tänään en ole tehnyt mitään erityistä. Koulussa tänään pyydettiin yhdessä vaiheessa yksi tai kaksi oppilasta, jotka menisivät erään tuutorin kanssa kokoamaan ja laskemaan osia kynäruiskuista. Yleensä olen hyvin ujo enkä kehtaa ilmoittautua halukkaaksi tuollaisiin, mutta tällä kertaa jostain syystä viittasin, ja se kannatti!

Tuutori oli todella mukava. Tuon kokoamisen yms. jälkeen saimmekin maalata niillä kynäruiskuilla! Kaikki jostain syystä innostuivat maalaamaan puhelimensa takakannet. Minä en sitten ihan ehtinytkään kun meillä tuli kiire auditorioon jonnekkin infoon, Tuutori sitten tarjoutuikin maalaamaan sen minun puhelimen. Ja sitten kun tultiin auditoriosta (sieltä sai lähteä kotiin) hakemaan tavaroita saimmekin vielä lisää maalaus ideoita ja menikin vielä reilu tunti koulussa! Sitten kun lähdin sieltä maalauskammiosta opettajamme olikin kai sulkemassa jo ovia... Katsoi vähän oudosti ku ei vissii tajunnu että me oltiin siellä. :D Kysyi vaan että onko täällä vielä joitakin ja käski minun sanoa muille että pitää lähteä. :D

Tuollainen se siis oli, ei vain ehditty laittamaan lakkaa päälle niin alkoi jo kulumaan pois. :(

7 kommenttia:

  1. Teksti on helposti luettavaa ja se on just kivan pituinen, kuvat voisivat olla vähän isompia (: Kursorista tulevasta tähtisateesta tms en hirveästi välitä, mutta muuten kiva blogi (:

    VastaaPoista
  2. Ihana toi puhelimen kuori! :O tahdon myös!!

    http://rontonelamaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana blogi sulla! Hieman ehkä liian tumma, mutta muuten ei valittamista. Upea banneri, kivaa tekstiä ja tosi hyviä kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos. :) Juu olen huomannut itsekkin että tämä on liian tumma, ja sekavakin mielestäni. Täytyy nyt lähiaikoina alkaa vähän muuttaan tätä ulkoasua, kun vain aikaa löytyy. :)

      Poista