lauantai 31. elokuuta 2013

puomitunti!

Aamulla menimme Liisan kanssa tallille. Sain Darin, jolla olikin jonkun pikkutytön talutus ensin, joten minun ei tarvinnut varustaa sitä. Sen sijaan autoin siskoa Viivin harjaamisessa ja varusteiden laitossa. Viivi on haflinger tamma, ja siskoni on oikeastaan ainoa kuka sillä ratsastaa.

Tunnilla kaikki hevoset olivat jostain syystä aivan säikkyjä. Dari kyllä lopetti riehumisen (ainakin hetkeksi) kun vaan reilusti laittoi sen menemään sivussa siellä pelottavassa kulmassa. Hassua kuinka hevoset ovatkin keksineet kentältämme yhden kulman, missä kaikki pelottava aina vaanii.

Teimme alussa aika paljon voltteja ja kaartoja. Yllätykseksi opettaja laittoikin aluksi kentälle ravipuomeja, ja myöhemmin menimme ravissa pientä ristikkoa. Kun olimme hetken menneet näitä, menimme ravipuomit, nostimme laukan ja hyppäsimme ristikon. Aluksi Dari hyppäsi pari kertaa esteen TOOSI kaukaa, mutta parin hypyn jälkeen meni jo hyvin! Ylpeä pikku ponista. c:

Kun lähdimme tallilta päätimmekin ajaa vähän toista kautta ja kierrellä jotain vanhoja talleja joilla siskoni oli joskus käynyt. Oli kyllä mukavaa kun sisko kertoi kaikista hevosista millä oli joskus mennyt!

Illalla kävin harjaamassa koiria, ja vein Maisan ja Akun pienelle lenkille. Eräs naapuri väitti että muut muka kiusaavat Akua, ja se on ihan alakynnessä, olisitte nähneet miten Aku mulkaisi naista. :D Heh kyllä koiratkin puhetta tajuavat. Ainakin minä olen käsittänyt että Aku on ihan "lauman" johtaja. En tosin ole aivan varma, saattaa se Cinnakin olla.

Huomaatte varmaan uuden bannerin... aivan kauhea. Koko blogi näyttää nyt ihan sekavalta, vaihdan sen tässä lähiaikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti