perjantai 30. elokuuta 2013

ylöjärvi shopping

Aamulla lähdettiinkin äidin ja siskon kanssa Ylöjärvelle. Eli horzen ja hööksin liikkeen takia tuonne lähdimme. Ja vieressä on myös hyvä kauppakeskus missä kävimme. Ostin hevoskaupoista oikeastaan kaiken mitä olin jo etukäteen ajatellut. 




Horzen chapsit. Olen jo kauan miettinyt näiden ostoa. Joskus kun alotin käytin siskon vanhoja chapsejä, mutta ne oli niin huonot että en ole niitä vuosiin käyttänyt, olikin jo korkea aika ostaa omat! Testasinkin niitä jo heti tänään, ja yksi ongelmistani ratsastuksessa on että jalat heiluu aivan liikaa. Ainakin tuntuu että chapsit auttoivat jonkin verran tähän ongelmaan!
Muistan yhä sen kerran kun aloitin ratsastuksen ja joillain ensimmäisistä tunneista olin laittanut chapsit väärinpäin... :)
                                     





Horzen harjalaukku. Olisin ostanut tämän jo aikaisemmin, mutta kaikista kaupoista olivat nämä pinkit loppu! Hyvä että nyt löytyi ennenkuin valmistus lopetetaan, jollei ole jo lopetettu. Täytyy käydä joku päivä ostamassa tähän pari harjaa.


Lila kimalle kumisuka. Näyttää kuvassa aivan siniseltä, mutta lila on! Tämäkin ostettiin horzelta, hööksistä ei tälläkertaa löytynyt mitään.




Tälläinen laatikko löytyi kauppakeskuksesta. Tälläinen pienempi löytyy jo entuudestaan, mutta asuntolassa näille on käyttöä, kun meillä on kaikki tavarat pöydillä, kun kaapeissa ei tila riitä. :D




Kiri täyttää kohta vuoden, niin tälläinen synttärilahja. ♥



Akryylimaalit ja minitusseja. :3



Veljen pojalle tälläinen, ihana susiprintti!



Seeprakuvioinen peili ja tuollainen sormus.


Meidän hemmotellulle kissalle... ja pinkki lelu on veljen tyttöystävän kissalle. :D


Loppupäivä:

Heti kun tultiin kotiin lähdettiinkin melkein heti tallille. Menin Tassulla ja Ihan kentän vieressä oli pellolla puimuri. Olen todella tyytyväinen Tassuun! Vaikka puimuri varmasti näytti siitä TOOOSI pelottavalta, ja kauhea äänikin siitä lähti niin Tassu ei silti alkanut riehumaan. Vähän se tietenkin säpsähteli ja katseli puimuria, mutta kun vaan pidin hyvän ohjastuntuman ja ulkoohjan kunnolla Tassu pysyi kiltisti uralla. Tassu on niin suloinen. :)
Laukat meni ihan ok!

En tänään ehtinytkään katsomaan koiria, mutta huomenna ja sunnuntaina toivottavasti löytyy aikaa!

Blogger taas temppuili, kuvat ja fonttikoot meni aivan miten sattuu, vaikka yritin asian korjata useaan kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti