Koirat

Tämä on esittelysivu hoitokoiristani. Cinna on pohjanpystykorva ja muut koirat ovat rodultaan suomenpystykorvia. Olen ollut koirien elämässä mukana jo lähes kolme vuotta. Yhteisiä muistoja on kertynyt paljon, olen saanut varsinkin kesäisin pitää koiria aivan kuin omanani. Kaikki ilot ja surut on tullut käytyä koirien kanssa läpi. Cinna on palannut nyt kasvattajalleen, joten ikävä kyllä en ole enää sen elämässä mukana tällä hetkellä. 


"Kultaisen pienen pystykorvan sydän sykkii sille kehen se luottaa, ketä se rakastaa."

Kuvassa vasemmalla ylhäällä Kiri, oikealla ylhäällä Aku, vasemmalla alhaalla Maisa ja oikealla alhaalla Cinna.

Aku

Akuun tutustuin jo heti alusta. Aku oli samassa Tarhassa Maisan ja edesmenneen Lirun kanssa. Silloin Cinnaa eikä Kiriä vielä ollut.

Aina kun yritin viedä Akua lenkille se juoksi äkkiä koppinsa alle turvaan eikä tahtonut lähteä mukaan. Pikkuhiljaa kasvatin sen luottamusta itseeni. Pian se jo juoksikin portille vastaan, kun hain sitä. Sinä kesänä ihmissuhteet olivat minulle vaikeita. Koiriin pystyi aina luottamaan. Iltapäivisin ne jo odottivat levottomina minua lenkittämään tiettyyn aikaan.

Nykyään Aku on nelivuotias. Aku ei pelkää enään mitään, sitä saa vieraatkin rapsutella. Aku pitää makupaloista, rapsutuksista, uimisesta jossain määrin, näteistä pystykorva neidoista, ruokakupin kilinästä ja pitkistä lenkeistä. Lisäksi Aku rakastaa yli kaiken turkin harjausta, vaikka useat koirat suorastaan inhoavat takkujen selvittelyä!


Maisa


Maisa on myös hyvä ystäväni. Reilu kolmevuotias Maisa on ihmisystävällisin ja kiltein koira jonka tiedän. Maisa on tarhan pienikokoisin koira, mutta sehän ei menoa estä! Maisa osaa nimittäin olla myös hyvin temperamenttinen ja komennella muita tarhan koiria silloin tällöin. Jopa Aku näyttäisi joskus olevan tassun alla kun tämä vähän uhoaa!

Maisasta ei oikein voi muuta sanoa kuin ihana. ♥


Cinna


Tarhan ainoa pohjanpystykorva. Reilun vuoden vanha ihana tyttö. Cinna on tarhan koirista kaikkein fiksuin ja ovelin. Osaa kyllä avata tarhan portinkin jollei sitä laita lukkoon! Ja karatessaan Cinnaa on lähes mahdoton saada kiinni! Cinna rakastaa ihmisiä. ♥ Tällä hetkellä blogissa seurataan Cinnan seropi pentujen kehitystä.Kiri


Tarhan nuorin koira, vuodenvanha "Kirppu". Kiri on luonteeltaan kovin ujo, mutta huomaa että se kyllä pohjimmiltaan pitää rapsutuksista. Kiri rakastaa uimista ja lunta yli kaiken. Talveksi Kirille kasvaakin aina todella tuuhea turkki. Tämä poika ei pakkasista välitä, vaan sukeltelee lumikinoksissa minkä kerkiää!

2 kommenttia:

 1. Ihanii koirii teil<3 Ja tosi kiva blogi! Liityin lukijaks! :)

  jos kiinnostaa: http://biginlaumanelamaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät! :) Käynkin vilkaisemassa heti blogiasi. :)

   Poista