perjantai 30. toukokuuta 2014

Pennut 12 viikkoa.


Kesäloma on alkanut varsin mukavasti. Koulu loppuikin jo viime tiistaina. Olen ollut koirien kanssa, ratsastamassa ja hakemassa yhdelle tutulle koiranpentua Tampereelta.

Tänään kävimme äidin kanssa kaupassa ostamassa koirille pari lelua ja pannan mäyräkoirallemme Isselle. Kaupasta löytyikin oikein kiva rukan panta, josta laitan kuvaa myöhemmin!



Palataanpa takaisin koiriin. Aku on ollut nyt pari yötä sisällä jatkuvan karkailemisen takia. Vaikka aitaus olisi kuinka kestävä, se pääsee aina jostain kulmasta kaivautumaan. Aitausta pitäisikin nyt jotenkin vahvistaa, jotta tuo houdini pysyy kiinni.

Tänään aiomme laittaa pennuista nettiin ilmoituksen omistajan kanssa. Luulen että ne menevät sitten todella nopeaan. Nimittäin pennuistahan on ollut nyt vain joissain lehdissä ilmoitus.


Norpan poikaset.



Kirin totutus kaikkeen jännittävään ja erikoiseen on edennyt melko hyvin. Kiri luottaa minuun pikku hiljaa enemmän ja enemmän. Välillä haen sen pihaamme vaikka vain katsomaan kun grillaamme tai tuon sen muuten käymään. Grillistä se saa välillä makupalojakin. Toki jäähdyteltynä. Makkarasta se ei tykkää, mutta pekoni maistuu!

Mukavia lomapäiviä lukijoille! Teitä onkin jo 26!  ♥

3 kommenttia: