sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kuulumisia


Huh kun on ollut kiireitä! Koulutehtävien ja tilausbannereiden takia aikaa blogin kirjoittamiseen on jäänyt todella vähän. Nyt laitankin banneripajan pariksi viikoksi kiinni. Tähän mennessä tilatut bannerit teen toki valmiiksi. 


Hau hau, kun pentuja haukuttaa! Me lähetämme terveisiä Huippu siskollemme, joka lähti viime viikonloppuna uuteen omaan kotiinsa.

Huippu löysikin kodin juuri blogini kautta. Huipun uusi omistaja nimittäin löysi blogini, ja laittoi viestiä pennuista. Niinpä puhuimme sähköpostissa ja lähetin koirien omistajan puhelinnumeron ostajalle. Seuraavana aamuna he jo tulivatkin valitsemaan pentua.

Uudessa kodissa Huipulla on mahtava perhe. Olen kuullut jo Huipun kuulumisiakin. Se on oppinut jo lähes sisäsiistiksi! Madotukset on hoidettu, ja ensi viikolla Huippu saa rokotukset. Huipun kaverina on myös vanhempi koira. Pennun luonne osui kuulemma nappiin, ja Huipusta tulee vielä jonain päivänä kunnon metsästyskoira. Onnea Huipulle uuteen kotiin!

Pennut ovat myös kaivautuneet tarhasta toiseen. Kuvassa pennut pyörivät jaloissa kun Maisa komentelee Akua. Itselläni on ollut aika tylsä viikonloppu, sillä olen kuumeessa. Koiriakaan en ole oikein jaksanut lenkittää. Huomenna jos olo sallii menenkin ehkä uittamaan niitä, tai muuta mukavaa. Rannekin on kipeänä, luulen että se venähti kun olin ratsastamassa.


Mitäs pidätte Akusta, eikö olekkin melko komea tässä kuvassa!


Päivän paras hetki on aina ruokailu. Maahan oli ehditty laittaa vasta yksi ruokakippo, niin kaikki ryntäsivät sen kimppuun.  Cinnakin antaa kyllä vielä pentujen imeä, ihme kyllä.

4 kommenttia:

  1. Kyllä sydän sulaa näitä penskoja katsellessa! :'3
    Hurjaisaa kesän odottelua sinnepäin!

    http://tiiacecilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Voin melkein tuntea pennuntuoksun nenässäni ♥
    Kummasti siitä on pari vuotta ehtinyt kulua kun tuo meidän nuorimmainen oli pentu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirat kasvavat niin nopeasti! Minäkin muistan kun Cinna oli pentujensa ikäinen ja juoksi ympäri pihaa kauheaa vauhtia! Samoin kun mäyräkoiramme 7v oli pieni ja ylisuuret korvat aina kastuivat juomakipossa. :)

      Poista