lauantai 8. helmikuuta 2014

Koulukuvat tulivat!


Tässä on mun koulukuva. Ryhmäkuvastakin tuli ihan hyvä, mutta tänne en viitsi sitä laittaa.

Tänä vuonna koulukuvista saikin valita itse netissä parhaat otokset, tuotteet ja kuviin sai jopa valita haluamansa kehykset! Peruskoulussa kuvaaja valitsi itse minkä kuvan päättää laittaa postiin... ja aina se ei ollut ihan paras niistä vaihtoehdoista. 

Itse valitsin pari kuvaa mustavalkoisilla kuvioreunuksilla, ja pari kuvaa ilman kehyksiä. Lisäksi äiti tahtoi välttämättä magneetin, johon olin ottanut myös reunukset.

Viikon aikana on tullut ostettua myös muutama uusi juttu, joista kuvia alapuolella.


Tälläinen rannekoru alennuksesta. 



Meitä Ginga keräilijöitä on nyt kyllä hemmoteltu. Weed taidekirja löytyy nyt hyllystä! Lisäksi ensi viikolla pitäisi tulla myös Weed Gaiden, ja kesällä on luvattu julkaista Fang -sarja. Fangin lukemisesta olen haaveillut jo useamman vuoden.

Weed taidekirja ylitti kyllä odotukseni! Bonuksena taidekuvien lisäksi oli Takahashin juttelu eläinlääkärin kanssa, sekä upea juliste! Julisteesta en vielä tiedä, että raaskinko sitä seinälle laittaa. Lisäksi Weed osa 28 löytyi myös eilen kaupasta. Yritin säästellä hieman näiden lukemista, mutta heräsinkin aamulla niin aikaisin, että muiden nukkuessa aloinkin lukemaan näitä.

Weed osa 28 oli taas sekä juoneltaan, että kuvitukseltaan parasta laatua.

Koiria vein eilen lenkille. Juoksutin Cinnaa ja Kiriä lumessa, ne kyllä tykkäävät kovasti siitä. Kivaa kun on tälläinen sää! Pystyy tekemään lumipalloja. Cinna ja Kiri nimittäin on niin haltioissaan kun niille vähän heittelee niitä. :D

2 kommenttia:

  1. TAIDEKIRJA! ;) Sain sen itse perjantaina, piti tosin tilata Helsingistä, kun ei meidän pikku kaupungista sitä löytynyt. Ja lähtihän se Weed minunkin matkaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse sain omani torstaina. :) Nimittäin Hämeenlinnan suomalaisessa kirjakaupassa ei ollut liikkeessä tätä, joten ne sitten tilas tän mulle sinne. :D

      Poista