perjantai 17. tammikuuta 2014

nelly.com

Sain joululahjaksi veljeltäni ja hänen avovaimoltaan lahjakortin nelly.com -nettikauppaan. Pitkän mietiskelyn jälkeen tilasin nämä kolme tuotetta. Nellyssä oli näin joulun jälkeen paljon ihania joulualennuksia! 



Ihanat hopeat kengät kesäkäyttöön. Täytyy tosin katsoa rinnalle joitakin aika hillittyjä vaatteita näiden kanssa, jotta kokonaisuus toimii. :)


Ethel Jeans Belt

Tätä tuotetta ei enää löytynyt nellyn sivuilta, ehdin juuri ostaa ennenkuin loppuivat. Ihana vaaleanharmaa vyö kivoilla yksityiskohdilla! Sain joululahjaksi toisenkin vyön, mutta se ei mahtunut kaikkiin farkkuihini vyön leveyden vuoksi, joten tämä tuli kyllä tarpeeseen. 






Vilan Mollie Dress -mekko. Kuva kopioitu nellyn sivuilta, en saanut oikein hyvää kuvaa siitä vielä itseni päällä, mutta oli kyllä täysin sopiva. Onneksi valitsin koon x-small, kun aluksi meinasin ottaa koon small. Lähiaikoina minulla on ollut lähes joka tilaisuudessa musta mekko, joten nyt on kiva kun ei tarvitse pitää aina samaa. Toivottavasti tulisi pian jokin sopiva tilaisuus käyttää tätä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti