keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Linkkaa blogisi -tulokset!

Päätinkin jakaa sijoittuneet blogit kahteen ryhmään, TOP 3 Suomenpystykorva -blogit ja TOP 5 muut blogit!

TOP 3
 Suomenpystykorva -blogit


Teksti on aina mielenkiintoista ja blogin pitäjä on hyvin lahjakas kirjoittamaan! 

Blogin ulkoasua koristaa blogin pitäjän itse piirtämät kuvat. Värimaailma on mukavan rauhallinen ja hento. 

Blogi kertoo pystykorva Arasta ja sekarotuisesta Jekusta, joiden kommelluksista on aina hauskaa lukea. Blogin kuvat ovat myös hyvälaatuisia, ja omistajan piirrokset ovat hyvin taitavia ja kauniita.



Pystykorva Roopen blogi. Postaukset ovat hauskoja ja monipuolisia. Odotan aina innolla uusia juttuja tässä blogissa! Roopen ulkonäkö miellyttää minua kovasti. :)

Blogin ulkoasu voisi olla minun makuuni hieman värikkäämpi, jokin tausta olisi kiva. Banneri on kuitenkin huolellisesti tehty, siitä plussaa! Ainakin blogin perusteella Roopella on aivan ihana koti, sen kanssa keksitään vaikka mitä hauskaa tekemistä!



Tässä blogissa ihastuin ensimmäisenä ulkoasuun. Kuvat ovat myös muokattu usein hyvin kauniisti. 
Manta vaikuttaa aivan ihanalta pystykorvalta ja sen kuulumisista on mukavaa lukea. Teksti on hyvin kirjoitettua, selkeää ja sujuvaa. :)

TOP 5 
muut blogit


Olen tutustunut blogiin vasta vähän aikaa sitten, mutta rakastuin ensi silmäyksellä.
Saksanpaimenkoira on ollut yksi lempi roduistani, ja blogin kuvat ovat aivan UPEITA. On pakko tunnustaa että katselen aina jokaista blogin kuvaa tarkasti ja kauan, ne ovat niin kauniita, tarkkoja, ja hyvälaatuisia. 

Ulkoasu on mielestäni hyvä, pidän tyylistä ja mielestäni blogini ulkoasu oli joskus hieman samantapainen kuin tässä blogissa. Teksti on mielenkiintoista.



Tähän blogiin tutustuin vasta tämän Linkkaa blogisi -kisan kautta. 

Blogi kertoo Leonbergin pennun kasvusta ja kuulumisista. Pontus on hyvin suloinen, Kuvat kauniita ja teksti sujuvaa. On mielenkiintoista seurata Pontuksen kasvua. :) Liityin itsekkin tämän blogin lukijaksi.



Ihana blogi, jossa mielenkiintoisia tekstejä. Ulkoasu on hyvä, tosin kuvallinen banneri olisi kiva. En lue useita lifestyle -blogeja, mutta tätä on mielenkiintoista seurata. ;)

Tosin miinusta tulee siitä että postauksia tulee hyvin harvoin, viimeisin on julkaistu elokuussa? :( 
Olisi mukavaa jos kirjoittaisit useammin blogiisi. Teksti on aina sujuvaa ja mielenkiintoista luettavaa! :)

Olisi kiva kuulla miten kirjoittajalla on alkanut sujumaan uudessa koulussa. ;)




Tämä blogi vaikuttaa hyvältä! Banneri ja oikeassa laidassa olevat kuvat ovat tehty hyvin huolellisesti ja taidokkaasti. Ulkoasu on muutenkin hyvä ja värit juuri oikeanlaiset luodakseen kauniin tunnelman blogiin.

Sarjakuvat ovat hauskoja. Tulee hieman mieleen joskus koirafanitus -lehdessä ollut sarjakuva, kun sitä joskus aikanaan kaverin kanssa luin. Liekö sama piirtäjä? :)



Hevosblogi! Banneri on hieno. Linkit mistä pääsee esittelysivuille ovat ehkä hieman sekavasti järjestetty, mutta löytää kyllä.

On mukavaa lukea välillä ihan tavallisesta ratsastuksesta tunneilla. En kauheasti pidä sellaisita blogeista missä olisi vaan kauheasti asiaa treenaamisesta ja kuvia paperille piirretyistä radoista, tämä ei ole sitä ja siksi onkin aivan huippu blogi!

Tässäkin blogissa näyttäisi olevan monipuolisia postauksia, ja siitä plussaa!

Kiitos kaikille osallistuneille blogeille, jokainen blogi oli ainutlaatunen omalla tavallaan. ♥

5 kommenttia:

  1. Kiitos meidän blogin maininnasta!
    Ja en ole piirtänyt mihinkään lehteen sarjakuvia, se tosin on haaveena;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, sarjakuvissasi olisi kyllä ainesta ihan lehtiinkin! :)

      Poista
  2. Voi mahotonta! Ollaan Kingin kanssa täällä ihan ymmyrkäisinä ylpeydestä. Kiva kuulla, että tykkäät meidän blogista ja kuvista =) *pieni tuuletus*

    Meillä taitaa tyylillisesti olla samansuuntainen maku. Pidän nimittäin paljon blogisi ilmeestä. Oikein mukavia talvipäiviä sinne teille koko laumalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Samoin sinne teidän Kingille, meilläpäin koirat oikein nauttii lumesta. :)

      Poista