lauantai 21. joulukuuta 2013

joululoma !

Tänään saatiin todistukset ja passitus joululomalle. Menin tilkkupuu -blogin kirjoittajan Ennin kanssa koulun pakolliseen joulujuhlaan, joka oli ehkä surkein joulujuhla yritys, mitä olen koskaan nähnyt. No, onneksi loma alkoi!

En ole pitkään aikaan kirjoitellut täällä blogissa ratsastuksesta. Tämän viikon ridailut sujuivat ihan mukavasti. Kokeilin jopa uutta hevosta, Hurua toista kertaa. Tällä kertaa meni jo hieman paremmin kuin viime kerralla, mutta opittavaa riittää. Huru on kyllä aika mukava hevonen. Lisäksi olen mennyt tälläviikolla Tassulla pariin otteeseen. Tassun silmä on nyt ollut jonkin aikaa tulehtunut, mutta alkaa jo parantua.

Tälläinen ihana yllätys löytyi koeruuvet -blogin joulukalenterista. ♥

Tähän viikkoon mahtui myös jouluostoksilla käynti Tampereella ja leffailta. Kävin katsomassa poikaystävän kanssa Hobitin 3D:nä. Kesken leffaa filmi kuitenkin pätkäisi, ja kaikki olivat lähinnä huvittuneita "teknisestä viasta", kunnes ovelle tulikin henkilökuntaa kertomaan että on palohälytys...

Arvaattekos kenelle nämä on? 

Ulkona odotellessa tavattiinkin serkkuni, oli ollut myös katsomassa Hobittia, mutta 2D:nä. Onneksi kuitenkaan kyseessä ei ollut tulipalo, vaan verkatehtaalla oli ollut jokin musiikkitapahtuma, jonka "liekki efektit" saivat palohälyttimet soimaan. Näin ainakin kuulin.

Päätin tehdä tästä postauksesta jotain erikoispostaus tyylistä, joten tässä helpot ja nopeat askarteluvinkit pakettikortteihin.

1. Leikkaa pahvista/kartongista sopivan kokoiset pienet palat.
2. Liimaa alareunaan kaistale "timantteja". Näitä löytyy useista askartelu kaupoista. 


3. Liimaa tarrat. How easy!


4. Itse suunnittelin kortit näin. Kannattaa käyttää mielikuvitusta. Jos on hyvä käsiala niin kannattaa kirjoittaa. :)


5. Lopuksi vielä nimi.
6. Tee reikä oikeaan yläkulmaan lankaa varten. Itse käytin sinistä metallilankaa kortin kiinnittämiseen.


7. Kuva yhdestä valmiista pakettikortista, nimi sensuroitu. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti