lauantai 16. marraskuuta 2013

Kipeenä

Sain tosiaan silloin sunnuntaina uuden kämppiksen, ja ihan kivalta vaikuttaa! Enköhän mä sen kanssa pärjää.

Susikoira Roi -kirjoja on tullut nyt luettua, kun asuntolassa ei ole mitään tekemistä ja oon ollu nyt kipeenä ni en oo kauheasti jaksanut mitään tehdä. Tallilla kävin tosin pari kertaa nyt viikolla ja huomennakin menen jos vaan olo ei huonone.

Kouluviikon lopulla oli jo kurkku aika kipeä, nyt on kuumetta ja ääni aivan poissa. Kuuluu vaan kauheeta vinkunaa kun yritän puhua. :D

Ostin koirille kuonopannan iha testiksi kun satuin löytämään niin halvalla, mutta Cinnalle oli liian iso kun tänään kävin kokeilemassa ja vähän rapsuttelemassa koiria. Jaksoin viedä Cinnaa pienelle lenkillekkin. Akulle panta vaikutti olevan ihan ok kokoinen joten täytyy nyt vähän totuttaa Akua siihen niin saattaa toimia! Kirille on kasvanut aivan ihana talviturkki jo. ♥

Tuli nyt vähän lyhyt postaus kun oon niin väsynyt.. Laitan tähän loppuun pari vanhaa kuvaa mitkä löysin jostain koneelta, Tosin nämä kuvat on otettu puhelimella, joten älkää ihmetelkö laatua.

Jokin tosi vanha kuva Kiristä ja musta... Täytyy kyllä sanoa että molemmat muuttuneet jonkin verran!

Olisipa vielä kesä... Niin lämmintä ja ihanaa.


Minun ja sukulaispoikani Vilin kesällä väsäämä "agility este". Tehtiin kyllä jotain korjauksia tuohon jälkeenpäin, maalattiin vähän paremmin yms. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti