lauantai 24. elokuuta 2013

Lauantai Shopping

Aamulla vein ensimmäisenä koirille ruokaa. Aku on ihan surullinen kun omistaja ei ole kotona. :(

Lähdimmekin kaupoille kun tulin naapurista. Kuvia ja pientä selostusta ostoksista.


Kaikki eivät varmaankaan tienneet että olen Taru Sormusten Herrasta -fani, ja niin myös Hobitti fani. ;) Eli tälläinen juliste, minkä vien huomenna asuntolaan.


Kauan odotettu Weed -mangan uusin osa.


Äiti osti vielä mulle tälläsen kirjan. Aina ala-asteella luettiin näitä kirjoja kaverin kanssa. Täytyykin katsoa mitä Jesselle nykyään kuuluu! On jäänyt pari kirjaa välistä lukematta... :D


Kun osti kaksi Dentastix tai Whiskas tuotetta siitä lahjoitettiin jonnekkin hyväntekeväisyyteen osa rahasta ja sai tuollaisen pinssin. En nyt juuri muista että minne se lahjoitus oli. 



Helmille ostettiin ruokaa niin saatiin samalla royal canin retkituoli. Helmi siis on oikeastaan melkein kaikelle allerginen, niin tuo on ainoa ruoka mitä se syö, ja kallein myös! :S



Nyt kun alkaa olemaan syksy niin ajaessakin tarvitsee hanskoja. Hanskat on ostettu Seppälästä ja Skopa on Honda vision. 
Skopasta en nyt laittanut kuvia kun ei oikein löytynyt koneelta, enkä viitsi mennä nyt kuvaamaan kun se on niin likainen... :D En ole ehtinyt pesemään. Laitan varmaan joku päivä siitä jotain juttua tänne blogiin.


Ja TAAS ostettiin Kiurulle lisää hiiriä...


Kun tulimme kaupoilta kävin lenkittämässä koirat siskoni pojan Vilin kanssa.

Veljeni oli tänään perheensä kanssa käymässä täällä. Samoin siskoni Tiia ja Vivi kävivät. Eli kerrankin melkein koko perhe oltiin yhdessä! Liisa vain puuttui.

Tuossa illalla kävin vielä ruokkimassa koirat ja aloitin yhden projektin josta ehkä myöhemmin lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti