sunnuntai 18. elokuuta 2013

issen synttärit & ratsastusta

Eilen menimme Liisan kanssa aamulla tallille. Meninkin Tollolla!
En ole mennyt ennen Tollolla, se on opettajan hevonen ja luulen että se on tallin hevosista suurin. Tuntui vähän hassulta mennä Darin jälkeen niin isolla hevosella. :)

Tollo on kuulemma todella herkkä suustaan joten en ihan vielä löytänyt sitä oikeaa ohjastuntumaa, enkä osannut ennakoida oikein Tollon liikkeitä, siksi se pääsikin hieman riehumaan... ensi kerralla menisi varmasti paljon paremmin jo, jos nyt enää päästävät minua Tollon selkään. :D Tunnilla menimme ensin aika paljon normi juttuja, mutta yllätykseksi tunnin lopuksi menimme ravissa puomeja, ja pientä ristikkoakin! Tollossa parasta oli laukkaaminen, todella ihanaa!

Ratsastuksen jälkeen lähdimme melkein heti siskoni Tiian perheen, ja poikaystäväni kanssa ideaparkkiin. Kävimme syömässä Beef Kingissä poikaystävän kanssa, ehdottomasti mielestäni paras ravintola ideaparkissa. En ostanut oikein mitään, kissallemme Kiurulle ostin pari leluhiirtä.





Tänään olikin Issen syntymäpäivä, isse täytti seitsemän vuotta! Nyt täytyy lähteä siskon kanssa kauppaan, joten kirjoittelen myöhemmin lisää! 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti