maanantai 26. elokuuta 2013

-

Eilen olikin viimeinen hoitopäivä. Vein koirille aamulla ruokaa ja niiden omistaja tulikin jo aamupäivästä niin muuta ei tarvinnut tehdä. Tietysti myös vedet vaihdoin niille useaan kertaan viikonlopun aikana. Tälläiset perusasiat on saattaneet jäädä kertomatta. :D

Sunnuntaina oltiin myös poikaystävän kanssa mökillä katsomassa leffoja. :) Ollaankin oltu murun kanssa nyt 10kk yhdessä, aika menee kauhean nopeasti. Täytyy kyllä myöntää että on paras poikaystävä mitä vaan voi olla. :)

Illalla sitten saavuin asuntolalle ja olinkin yksin aamuun saakka. Enna nimittäin tuli vasta siinä seitsemän aikoihin. Välillä on ihanaa olla ihan yksin.


Tänään on ollut aika tylsä päivä. Koulussa oli pari tuntia teoriaa, ja sen jälkeen oikeastaan vain tehtiin junanosia. Eli siis putsattiin, laitettiin koneeseen, laitettiin toiseen koneeseen eli sinkoon ja lopuksi maalattiin, eli suojattiin korroosiolta. Aluksi työ menettelee, mutta kun sitä tekee monta tuntia, niin kyllä siinä vähän väsyy. Torstai ja perjantai onkin vapaata koulusta.

Pääsin kahdelta koulusta ja sen jälkeen en oikeastaan ole tehnyt mitään. Ei kavereitakaan oikein kiinnosta tänään mun seura, kun kaikilla on jotain muuta tekemistä. Pari koulutehtävää pitäisi tehdä, mutta nettiyhteys on niin huono että on vähän vaikeaa.

Huomenna on ehkä vähän parempi päivä. Koulun jälkeen menen yhden kaverin kanssa ostamaan siskoni Tiian lapselle Jennalle synttärilahjaa ja illalla toivottavasti pääsen tallille. Mikään ei voisi olla parempaa kuin ratsastus. Varsinkin nyt kun säät alkavat hieman viilentyä. Ensikuuksi otankin puolivuokrauksen, jollen ole sitä jo kertonut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti