maanantai 22. lokakuuta 2012

puppies & TET





Viime viikolla en päässyt katsomaan koiria, koska olin lähes koko syysloman kipeä. Tänään pääsin sentään onneksi niitä katsomaan, Cinnallakin oli jo molemmat korvat pystyssä!

Tänään alkoi myös tet -viikko. Olen tetissä eläinlääkärissä, ja ainakin tämä päivä on ollut mukava. Aamulla oli aluksi hieman tylsää, koska eläinlääkäri puhui vain puhelimessa, mutta sinä aikana ehdin hyvin tutustua eläinlääkärin omiin koiriin, kahteen whippettiin. 
Oikea työpäivä alkoi pyreneittenmastiffin (en ole varma oliko juuri tuo rotu, jos ei niin joku saman tapainen ainakin) kynsien leikkuulla, seuraavaksi vuorossa oli kahden islanninlammaskoiran yleistarkastus ja rokotus. Sain auttaa laittamalla rokotteet valmiiksi ja pitelemällä koiria, koirien omistaja oli hyvin mukava ja ystävällinen. 
Sitten vastaanotolle saapui karjalankarhukoira, jonka tassu oli kipeä, koiralla oli ollut myös joskus aiemmin kapi, joten turkkia tutkailtiin. 
Seuraava tehtäväni oli täyttää eläinlääkärin tarvike salkkua, jonka jälkeen lähdimme eräälle tallille katsomaan hevosta, jonka jalassa piti olla vikaa, mutta onneksi syy löytyi, eikä ollut vakava, vain jonkun vanhan leikkauksen arvet. Estehevoseksi siitä ei kuulemma enää ollut, mutta kouluratsuksi kyllä, niinkuin omistaja toivoikin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti