MinäOletkin jo tutustunut blogin etusivun kautta varmasti jonkin verran hoitokoiriini. Nyt esittelen hieman itseäni, minua joka roikun siellä koirien talutushihnojen toisessa päässä.

Olen 16-vuotias tyttö etelä-suomesta ja opiskelen pintakäsittelijäksi. Jossain vaiheessa kiinnostaisi kyllä lähteä opiskelemaan kennelalaakin. Olen ollut koko ikäni aina jonkin verran eläinten parissa. Pari kesää sitten uskaltauduinkin kysymään koirakirjojen innoittamana naapuriltamme että saisinko lenkittää hänen koiriaan. Vastauksen varmasti arvaattekin. Niin löysin hoitokoirani.

Olen jo nähnyt vuosien varrella muutaman pentueenkin, seurannut niiden kehitystä ja lopulta uusien kotien löytymistä. Varmasti joskus tulevaisuudessa parustan oman kennelinkin.

Voisi luulla että tahtoisin aikuisena ensimmäiseksi koirakseni juurikin suomenpystykorvan tai pohjanpystykorvan, mutta olen ollut aina kiinnostunut myös palveluskoirista. Tahtoisin ehkä ensimmäiseksi koirakseni saksanpaimenkoiran. Olisi mukavaa päästä harrastamaankin jotakin, täällä maalla missä nyt asun ei mahdollisuuksia sellaiseen ole. Lisäksi tulevaisuuden haave olisi ceskoslovansky vlcak eli tsekkoslovakian susikoira.

Toki rakkaus pystykorviin on myös syvä, mutta luulen että metsästystä en ikävä kyllä tule harrastamaan, enkä tahdo riistää koiralta sen veriperintönä tullutta vaistoa ja rakkautta metsää kohtaan. Opiskelujen jälkeen luultavasti muutan asumaan kerrostaloon aluksi. Se lienee suurin syy sille, miksen ensikoiraksi pystykorvaa voisi ottaa.

Luulen kyllä, että sitten ajan kuluessa pihalla haukkuu juurikin tuo kansallisaarteemme, rakas suomenpystykorva.

Minuun voit ottaa yhteyttä sähköpostitse: akuzio88@gmail.com.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti